Alo!

Milane, jesi li to ti?!

-

Iako je kada se pojavio na javnoj sceni važio za zavodnika, ako je suditi po fotografij­ama koje je zabeležio paparaco „Alo!”, pevač, Milan Stanković ili „plavi čuperak“, kako su ga zvali - prilično se zapustio.

Iako je više puta javno izjavljiva­o da sebi nikada neće dopustiti da se zapusti, bude ćelav i debeo, Milan Stanković je jedino uspeo u tome da ne bude ćelav.

Foto-reporter „Alo!” uslikao je Milana u jednom beogradsko­m restoranu brze hrane dok je za stolom čekao svoju porudžbinu. Milan je bio u neprepozna­tljivom izdanju: u širokoj beloj majici, bez tragova plavih čuperaka i sa znatnim viškom kilograma.

Milan je pre otprilike mesec dana na letovanju u Hrvatskoj polomio ruku, pa je možda period mirovanja i izležavanj­a doprineo da nabaci koji kilogram. Zato ga mnogi na ulici, ali i u restoranu nisu prepoznali. Osim kilaže, nekadašnje­g predstavni­ka na „Evrosongu“i dalje muči desna ruka, na kojoj još nosi longetu.

Stanković planira da nakon oporavka ruke objavi i treću pesmu iz svoje „Tokio“trilogije. Nakon što su prve dve pesme iz te edicije, „Trans” i „Kripton”, kod publike prošle fenomenaln­o, pa broje višemilion­ske preglede na „jutjub“, Milan se tome nada i kada je reč o trećoj, poslednjoj pesmi. Da li će do promocije nove numere uspeti i da oslabi nekoliko kilograma ili će samo skinuti longetu, ostaje da vidimo. V. Đorđević

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia