Alo!

Majka Ružica: Pijem lekove za smirenje

BRENDONOVA PORODICA JOŠ POD STRESOM

-

Nakon verbalnog sukoba između Lazara i Brendona i međusobnog guranja, koje je prekinuto intervenci­jom obezbeđenj­a, članovi porodice kontroverz­nog učesnika iz Čente kod Zrenjanina ni posle nekoliko dana nisu uspeli da dođu sebi, a za „Alo!“kažu da ih uznemirava­ju takve scene.

- Srećom, nisam gledala „Zadrugu“kada se to desilo, jer da jesam, ne bih mogla da spavam - kaže Brendonova majka Ružica i dodaje:

- Tek sam sutradan videla i odmah sam popila duplu dozu leka za pritisak! Šta da vam kažem?

Nijednoj majci nije prijatno da vidi svoje dete u situaciji u kojoj može da bude povređeno na bilo koji način, a posebno fizički. Ja se ne bojim da će on prvi nekoga povrediti. On se oduvek branio rečima, a ne rukama, ali se bojim da će njega neko povrediti, iako je tu obezbeđenj­e… Tamo su sekunde dovoljne da neko nekoga istuče - kaže Ružica za „Alo!“.

Brendonova majka kaže da se nije navikla na njegovo učestvovan­je u rijaliti programima, iako je ovo četvrti u kojem se nadmeće.

- Džaba ja njega molim, kad on opet tera po svom! Kad se jedan rijaliti završi, on čvrsto obeća da više neće ulaziti, a onda dobije poziv, pa počne da nas ubeđuje da će sve biti u redu i da ne treba da se sekiramo - priča zabrinuta majka zadrugara.

Podsećanja radi, sukob Lazara i Brendona izbio je zbog toga što je Lazar Brendona nazvao lopovom i ženomrscem, a ovaj je njemu vratio da je „miš mali“. Usledile su nove uvrede, Lazareva devojka Nataša Moskva je Brendona nazvala „pederčinom“, dok je ovaj nju oslovio sa „kurvo“i „prostitutk­o“.

V. Đ.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia