Alo!

„Ubicu te ako se ne venčamo!"

„Ko će tebe, devojko, tako razvaljenu? Nisi ti za kuću, zna se čemu služe takve devojke“, odbrusio joj je Nikola

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Od seksa u pijanom stanju do pretnje smrću ukoliko ne dođe do braka - ovako bi se u jednoj rečenici mogao opisati turbulentn­i odnos Nikole Jovanovića Conje i Ljubice Stankov, trenutno najkontrov­erznijeg para u rijalitiju „Parovi“.

Iako je Conja u braku sa Milkom, koja ga navodno napolju čeka, to mu nije predstavlj­alo problem da stupi u seksualne odnose sa Ljubicom. Sve je počelo nakon žurke i alkohola u neograniče­nim količinama. Njih dvoje su zaboravili na kamere i prepustili su se strastima. Malo ispod pokrivača, malo iznad - svi smo mogli sve da vidimo. Baš kao i Conjina supruga Milka, koja je navodno najavila razvod. Pokunjena i posramljen­a, za medije ne želi da govori, niti da se fotografiš­e ili da pruža Conji podršku iz studija TV „Hepi“. Za razliku od nje,

Conjin otac je tu, pa je čak prisustvov­ao emisiji „Roditeljsk­i sastanak“.

U pomenutoj emisiji, učesnicima je pušten prilog o odnosu ovo dvoje ljubavnika, nakon čega je Ljubica uslovila Conju.

- Ovo kada vidim, shvatim da mi moramo biti zajedno. Conjo, ti moraš da budeš sa mnom, inače više nema seksa - rekla je najpre Ljubica.

- Ma ja sa tobom više da budem neću! Ti si, devojko, bila moja gluma, kako ne shvataš?! Ko će tebe tako razvaljenu? Nisi ti za kuću, zna se čemu služe takve devojke - odgovorio joj je Conja.

Ni prisustvo Conjinog oca u vili nije sprečilo besnu Ljubicu da svom ljubavniku zapreti smrću.

- Slušaj, ne budeš li sutra do 17 časova bio sa mnom u vezi, videćeš šta će ti se desiti. Ili ćeš me ženiti, ili te neće biti. Ubiću te! - jasna je bila Ljubica.

Iako su se svi ukućani smejali Ljubičinim pretnjama i celokupnoj situaciji, na njoj se videlo da je ozbiljna. Ostaje nam da vidimo kako će se njihov odnos dalje odvijati, da li će Conja naći način da je umiri i da li će nastaviti svoju igru ispod pokrivača.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia