Alo!

HOROSKOP

-

OVAN 21. III - 20. IV

Primećujet­e neke promene u radnom okruženju i niste sigurni da li će to na kraju biti dobro ili loše za vas. Za sada se potrudite da ne stajete na bilo čiju stranu. Podložni ste problemima na polju zdravlja.

VAGA 24. IX - 23. X

Pazite šta potpisujet­e danas jer biste mogli da napravite pogrešnu procenu. Ostavite važne odluke za sutra. Nije povoljan trenutak za poslovne promene. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti. Ne prija vam kada ste pasivni.

BIK 21. IV - 21. V

Pred vama je malo teži dan, tokom kojeg neće biti previše pozitivnih dešavanja. Nemojte mnogo da očekujete. Potrudite se da se posvetite nekim drugim stvarima. Mogući su problemi sa tahikardij­om. Budete veoma oprezni sa srcem.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Možete da očekujete da ćete dobiti novu značajnu poslovnu priliku. Imate mogućnost da dokažete svoje sposobnost­i ovih dana. Prijao bi vam neki vid rekreacije. Posvetite se šetnji u prirodi, planinaren­ju.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete danas naići na neke prepreke i izazove koje morate da prevaziđet­e. Pokažite da vam ne nedostaje upornosti. Povedite računa o grudnom košu. Mogući su problemi sa plućima.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Možete da očekujete pomoć od kolega sa kojima imate dobar odnos. Pred vama je generalno povoljan dan. Ne bi trebalo da imate bilo kakve veće probleme na poslu. Na polju zdravlja vas danas ne očekuju veći problemi.

RAK 23. VI - 23. VII

Nećete moći da ostvarite baš sve planove koje ste imali na polju posla za danas. Postoje kočnice i ograničenj­a koja vas prate tokom celog ovog dana. Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas, pa su mogući problemi sa kašljem.

JARAC 22. XII - 20. I

Možete da očekujete da ćete uspeti da uspostavit­e važne poslovne kontakte koji vam mogu doneti napredak. Pred vama je period koji je od velikog značaja za vaše napredovan­je. Potreban vam je unutrašnji mir. Probleme rešavajte korak po korak.

LAV 24. VII - 23. VIII

Ne ulazite u bilo kakve rizične poslove danas jer vam se to neće isplatiti. Bolje se posvetite već poznatim izvorima prihoda. Uradite sve ono što je do vas. Osetljivi zubi i desni. Vreme je za odlazak kod zubara.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Pokušavate da pokrenete promene na poslu. Moguće je da neke stvari ne možete da završite sami. Budite strpljivi i spremni da čekate. Moguća je malaksalos­t i problemi sa niskim pritiskom. Danas nemojte da se forsirate.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Možete lako da napravite grešku pri obavljanju svog posla, pa povedite računa o boljoj koncentrac­iji. Moguće je da nećete biti zadovoljni dešavanjim­a na ovom planu danas. Danas će vam prijati odmor. Nije vam povoljan dan za polje zdravlja.

RIBE 20. II - 20. III

Moguće je da nemate baš dobre izvore informacij­a i da ste neke stvari pogrešno čuli. Današnji dan vam nije povoljan za bilo kakve nove poslovne poteze. Jetra vam je osetljiva i možete imati probleme na polju zdravlja zbog toga.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia