DEPRESIJA MEĐU DOMAĆIM ŽIVOTINJAMA „NAŠE POSTOJANJE JE OBESMIŠLJENO!“

Alo! - - POLITIKA -

Među domaćim životinjama koje se tradicionalno nalaze na srpskoj trpezi zavladala je opšta depresija, ekskluzivno saznaje „Alo!“!

Našoj redakciji javilo se nekoliko predstavnika domaćih životinja, koji su konstatovali da su njihovi životi otišli u bescenje nakon otvaranja novog trgovinskog lanca. Predstavnik pilića teškim glasom je rekao da su pevci konstatovali da više nema smisla da naskaču na kokoške, ako će njihovi potomci biti prodavani za „besmislenih 120 dinara“, dok je jedan od vodećih prasića izjavio da je u njegovoj familiji zavladala opšta depresija u iščekivanju Nove godine i Božića.

- Ah, da barem vredimo 300 dinara po kilogramu, pa i da nam bude jasno zašto živimo, ali ovako... Svako pile sada ima crne misli, shvata da nas ljudi više ne cene kao nekada. A to ubija u pojam jače od klasične sekire preko vrata, nakon koje još neko vreme možemo da trčkaramo po dvorištu. Plašim se da će ova depresija da utiče na kvalitet našeg mesa u budućnosti - konstatovalo je pile koje je želelo da bude anonimno.

S druge strane, prase čiji je identitet poznat redakciji imalo je još crnje misli.

- Nekada smo veselo očekivali novogodišnje i božićne praznike, znajući da će naša žrtva biti cenjena! Ali sada, kada se naše meso prodaje budzašto, svaka filozofija našeg postojanja otišla je u peršun... Ne znam šta da vam kažem, ubiše me crne misli... Ajd’, odoh da tužno odgrokćem ono što mi je ostalo od ovakvog života... Vidimo se posle posta - tužno je konstatovalo ovo prase.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.