Alo!

NAVIJAČU RAZBIJENA GLAVA ZBOG GRAFITA!

-

Maloletni mladić zadobio je povrede opasne po život u navodno ugovorenoj tuči navijača Zvezde i Partizana u petak oko 22.40 u Zemunskoj ulici u naselju Novi Banovci, u blizini osnovne škole.

Nesrećni mladić je prevezen na odeljenje neurohirur­gije Urgentnog centra, gde je operisan. On je nakon operacije smešten na inten- zivnu negu i lekari se bore za njegov život.

Kako saznajemo, do tuče je došlo jer su jedni drugima šarali grafite. Stanovnici Novih Banovaca kažu da su tuče u tom kraju skoro svakodnevn­e, pogotovo tih navijačkih grupa.

- Ono što se juče dogodilo bilo je strašno. Odjednom su sa suprotnih strana ulica došle dve grupe mladića i bukvalno je nastao haos. Nije se znalo ko na koga juriša i udara. Ti momci su odjednom krenuli i odnekud su izvadili motke, palice, a nebo je počelo da svetli od baklji. Usledili su krici povređenih i bukvalno sve je bilo gotovo za nekoliko minuta. Mislim da je policija sprečila dalji obračun i ne smem da pomislim šta je sve moglo da se dogodi - priča jedan od žitelja zemunske ulice. E. Sadiku

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia