Alo!

HTEO JE DA JE JE*E, A JA GA OSTAVLJAM!

-

Mlada pevačica Aleksandra Bursać nema sreće u ljubavi, te je na veoma brutalan način shvatila da joj partner nije veran i da voli da švrlja.

Aleksandri­n dečko Zoran, sa kojim je dve godine bila u vezi, od aprila je muvao starletu Anđelu Vešticu i slao joj razne seksi poruke. Kada je došla sebi, Aleksandra je odmah prekinula svaki kontakt sa Zoranom, a povodom tog skandala se obratila i na Instagramu.

- Dragi moji, kako se dalje ne bi širila bespotrebn­a priča, želim ovim putem da potvrdim tekst koji je izašao u medijima. Situacija u kojoj sam se našla nije nimalo prijatna, ali verujem da se sve dešava s razlogom. Ljudi u naše živote ulaze, ali i izlaze sa razlogom. S obzirom na to da sam javna ličnost, koristim priliku da svim devojkama skrenem pažnju na dodatnu opreznost, koja nije naodmet. Moja porodica i prijatelji su uz mene i to je u ovom momentu najbitnije. Ovo je moje poslednje oglašavanj­e na ovu temu. Hvala na razumevanj­u - napisala je skrhana pevačica.

Naime, njen dečko Zoran slao je poruke Anđeli Veštici u kojima ju je pozivao na seks i govorio joj kako bi sate provodio sa njom u krevetu, i to dok je ona vezana. K. Lazarević

„S obzirom na to da sam javna ličnost, koristim priliku da svim devojkama

skrenem pažnju na dodatnu opreznost, koja nije naodmet“, rekla je

 ??  ??
 ??  ?? Anđela Veštica
Anđela Veštica

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia