Alo!

Dina Galorini: Dečko mi je pucao u noge

Srećom, metak mi je prošao pored nogu i nije me pogodio, a tek kasnije mi je iz du*eta došlo u glavu šta je sve moglo da mi se desi

-

Za vreme još jedne emisije „Vruće stolice“u vili „Parova“, svojom potresnom ispovesti šokirala je prisutne Dina Galorini.

Iako smo već dosta toga o njenom turbulentn­om životu čuli od nje same, ovo što je pre dva dana otkrila, iznova nas je zaprepasti­lo. Voditeljka emisije Anđela Lakićević je okupljenim učesnicima ovog rijalitija saopštila kako je Dini dečko pucao u noge, što je ova potvrdila i ispričala kako je do toga došlo.

- Da, to je živa istina. Jednom smo se nešto posvađali i onda smo otišli na jedno mesto da raspravimo to zbog čega smo se posvađali. On je tada uzeo pištolj i uperio ga u mene, ali sam mislila da se šali, jer je on stalno nosio sa sobom oružje. Međutim, kada je zapucao, prestravil­a sam se i počela da se tresem. Srećom, metak mi je prošao pored nogu i nije me pogodio, a tek kasnije mi je iz dup**a došlo u glavu šta je sve moglo da mi se desi - prepričava­la je svojim cimerima sporni događaj iz svog života, što je sve prisutne ostavilo bez teksta.

V. Đ.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia