Dina Galorini: Dečko mi je pucao u noge

Srećom, metak mi je prošao pored nogu i nije me pogodio, a tek kasnije mi je iz du*eta došlo u glavu šta je sve moglo da mi se desi

Alo! - - V.I.P. -

Za vreme još jedne emisije „Vruće stolice“u vili „Parova“, svojom potresnom ispovesti šokirala je prisutne Dina Galorini.

Iako smo već dosta toga o njenom turbulentnom životu čuli od nje same, ovo što je pre dva dana otkrila, iznova nas je zaprepastilo. Voditeljka emisije Anđela Lakićević je okupljenim učesnicima ovog rijalitija saopštila kako je Dini dečko pucao u noge, što je ova potvrdila i ispričala kako je do toga došlo.

- Da, to je živa istina. Jednom smo se nešto posvađali i onda smo otišli na jedno mesto da raspravimo to zbog čega smo se posvađali. On je tada uzeo pištolj i uperio ga u mene, ali sam mislila da se šali, jer je on stalno nosio sa sobom oružje. Međutim, kada je zapucao, prestravila sam se i počela da se tresem. Srećom, metak mi je prošao pored nogu i nije me pogodio, a tek kasnije mi je iz dup**a došlo u glavu šta je sve moglo da mi se desi - prepričavala je svojim cimerima sporni događaj iz svog života, što je sve prisutne ostavilo bez teksta.

V. Đ.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.