NAVALIO, PA NE PUŠTA!

Alo! - - V.I.P. -

Da se Bane Čolak i Zerina Hećo vode devizom „posle svađe sve je slađe”, pokazuju nam svakodnevno, s tim što u njihovoj vezi svađe preovlađuju. Užičanin je prethodne noći na trenutak zaboravio na nesuglasice sa svojom lepšom polovinom, te joj se ušunjao u krevet.

Dok je većina zadrugara uveliko spavala u beloj kući, njih dvoje su se opustili na dušeku, u sobi za izolaciju. Najpre su se ljubili, nežno dodirivali, da bi na kraju završili u vreloj akciji pod jorganom.

Iako se, kao ni ranijih puta, ništa nije videlo, njihovi uzdasi su govorili o onome što se u tom trenutku dešavalo. Međutim, kao što ni seks nije dugo trajao, tako ni primirje među njima nije potrajalo. Čim su završili sa razmenjivanjem nežnosti, počeli su da se svađaju. Opet.

Tema neprijatnog razgovora koji je kulminirao svađom, te ružnim rečima, bili su provokativni klipovi u kojima je glavni akter upravo Zerina Hećo. Bane je bio toliko ljut, vikao je, određivao joj s kim će da priča, kako da se oblači, prebacivao joj je dosta toga, što je nju razbesnelo, nakon čega mu je rekla da se iseli iz njenog kreveta.

On je nije poslušao, te ju je poljupcima smirivao. Iako su mnogi ukućani ovaj odnos dvoje zadrugara okarakterisali bolesnim, a oni tvrde da nije tako, Čolak i Hećo nam dokazuju da su njihovi cimeri ipak u pravu.

V. Đ.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.