Alo!

Upala mi je sekira u med!

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ Katarina.lazarevic@alo.rs

Danijela Karić po drugi put staje na ludi kamen jer ju je verenik Ivan Mileusnić, po zanimanju koreograf, zaprosio. Na veoma romantično­m mestu ispred Hrama Svetog Save poznati koreograf je posle dve godine zabavljanj­a kleknuo i zaprosio

Danijelu. otkrio kako se oseća otkada je veren sa Danijelom i otkrio nam je detalje njihove ljubavne priče. Iako je mnogima njihova ljubav čudna i previše kontroverz­na, njih dvoje ne pridaju tome značaja.

- Nama su svaki dan pesma, igranje i ljubav. Budimo se s osmehom na licu. Nema srećnijeg čoveka od mene, to stalno ponavljam sebi. Deca su me prihvatila veoma lepo, super se slažemo, a i porodica. Često kažem da mi je upala sekira u med - iskren je Ivan, a Danijela dodaje da nikada nije bila srećnija i da joj ne smetaju komentari da j e njihova veza lažna.

- Ja sam presrećna, mi se super slažemo. Ivan je pozitivan, veseo, uživamo svakog dana. Negativni komentari me ne pogađaju, neka pričaju šta god hoće, mi znamo šta je istina - kaže Danijela za „Alo!“.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia