Alo!

RAMA ZATVARA KLADIONICE!

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Izgleda da će 1. januar 2019. u Albaniji predstavlj­ati prekretnic­u za mnoge stvari u ovoj zemlji. Pored toga što će se i zvanično ukinuti granica između Albanije i Kosova, premijer Edi Rama je najavio da će biti ukinute sve kladionice.

Takođe, kako se navodi, zatvaraju se sva elektronsk­a kazina, kojih sada ima u glavnim ulicama u gradovima u Albaniji, a biće dostupna samo u hotelima sa pet zvezdica, koji se nalaze izvan urbanih područja.

- Počele su da stižu reke poruka na mobilni telefon protiv zatvaranja kladionica! To je orkestrova­no iz zatvora i od onih koji se kriju iza kompanija, pa nemojte paničiti i slušati klevete o onlajn monopolu, jer neće biti nikakvog monopola - rekao je Rama i dodao:

- Crni novac iz kladionica podgrejava glasine da će doći do monopola onlajn klađenja, ali s Novom godinom umreće kladionice i onlajn klađenje.

Podsećanja radi, prihodi Vlade u Albaniji od poreza na kockanje povećani su na 54 miliona dolara, sa 37 miliona dolara, koliko su iznosili pre pet godina. Kako navode američke agencije, ulice gradova u Albaniji, koja je jedna od najsiromaš­nijih država Evrope, pune su kladionica, pa ostaje da se vidi kako će proći najavljena odluka Edija Rame o njihovom ukidanju.

 ??  ?? Istog dana kada bude zabranjeno kockanje u Albaniji, biće ukinuta i granica prema Kosovu
Istog dana kada bude zabranjeno kockanje u Albaniji, biće ukinuta i granica prema Kosovu
 ??  ?? Nema više klađenja u
Tirani
Nema više klađenja u Tirani
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia