Alo!

Fali mi muškarac DA ME ZAGRLI!

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ne krije da uživa u slobodi, ali priznaje da joj ponekad fali zagrljaj pravog muškarca. Ceca je za „Alo!“otkrila da u njenoj kući sad vladaju druga pravila od onih uvreženih u Srbiji, a da je to upravo zbog toga što je ona sama, a njena ćerka zauzeta.

- Budući da je Anastasija u vezi, a da ja nisam, što se tiče onog poznatog „Gledaj majku, biraj ćerku“, kod nas je obrnuto, pošto je majka slobodna. Tako da važi „Gledaj ćerku, biraj majku“našalila se folk zvezda, a potom dodala da i njoj neretko zafali muškarac. Tako je na reviji bundi „Inverno caldo“, koju je posetila preksinoć, ipak priznala da bi i muški zagrljaj bio poželjan kao kakvo dobro krzno.

- Nekome je bolje da ga grli muškarac, a neko više voli bunde. Zavisi ko šta voli, a ja volim i jedno i drugo. Što da me muškarac ne grli kao bunda ili bunda kao muškarac?! Sigurno se ne bih bunila - rekla je Ražnatović­eva i objasnila da je bela kombinacij­a koju je obukla ne sluti na udaju.

- Što se tiče ove moje bele odevne kombinacij­e, ne sluti ni na šta. Belo sam probala u prošlom veku. Bila sam davno udata, a ako sam pametna, neću se udavati opet. Što ne bih bila devojka do kraja života?! To je divan osećaj i ne smeta mi da ostane tako. Živela sloboda! - naglasila je Ceca i objasnila koliko joj vremena treba da se spremi za izlazak.

- Kada se čovek dobro organizuje, sve ide lako. Profesiona­lna sam i ne volim da kasnim kad idem negde, niti to podržavam kod ljudi. Moja Tasa se popravila i više ne kasni. Urodilo je plodom to što sam je stalno grdila - priča Ražnatović­eva.

„Bila sam davno udata i neću tim putem

da opet da idem, ali mi ponekad nedostaje

me neko zagreje“, kaže folk zvezda

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia