Alo!

Četvrto, pa muško, presrećan sam!

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Zoran Bambi Tošić, najbolji fudbaler Partizana, posle tri ćerke dobio je sina! Kako kaže u razgovoru za „Alo!“, nikada nije bio srećniji i jedva čeka da mališan stigne kući. Bambi je sina dobio u vezi sa dugogodišn­jom devojkom Jovanom Gajić, a poznati sportista je od samog početka veze priželjkiv­ao dečaka.

- Naslednik je stigao i mogu da kažem da sam presrećan! Posle tri ćerkice, dobio sam sina i naravno da sam uzbuđen i da su me emocije preplavile. Ne mogu da kažem da dečaka nisam priželjkiv­ao, jesam otkako sam saznao da je Jovana trudna drugi put i eto, ostvarila mi se želja. Zaplakao sam, naravno, to su situacije u kojima je dozvoljeno plakati - kaže Tošić, koji je za sina izabrao nesvakidaš­nje ime - Roman.

- Dao sam sinu ime po Romanu Abramoviču - kaže fudbaler i dodaje da je ubeđen da će njegove mezimice Ina, Nia i Petra biti najbolje sestre malom Romanu.

- Radovale su se što će dobiti brata i sad kad je konačno stigao, biće borba oko njega, ko će ga nositi i čuvati. Ina i Nia su i prema najmlađoj Petri bile pažljive i sigurno je da će se i sa bratom odlično snaći - kaže Tošić za „Alo!“.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia