Alo!

Spusti se dole, već sam se naložio!

-

Još jedna vrela noć u vili „Parova“, a akteri su ovog puta Saška i Đole.

Iako su se celo veče svađali i nekoliko puta raskidali, ona se na kraju večeri ipak vratila u Tomićevo krilo. Posvađali su se jer je Aleksandra primetila da Đorđe pogledom proždire bivšu devojku Enisu i zbog toga je bila veoma besna. Međutim, smirila se i odlučila da svom dečku pruži drugu priliku, pa se posle žurke s njim osamila u dvorištu gde su se celo veče mazili i ljubili.

Pošto nisu mogli da se obuzdaju, u jednom trenutku Saška je sela u Đoletovo krilo. Poneseni strašću, nisu marili što ih kamere sve vreme snimaju, pa je Đole u jednom trenutku počeo da je pipka po grudima i zadnjici, a Saški to uopšte nije smetalo. I dok su se tako mazili obučeni, Đole nije mogao da izdrži i tražio je Saški da ga oralno zadovolji.

- ‘Ajde, spusti se dole, već sam se naložio, to me namerno tako pališ - dahtao je Đorđe, na šta mu je Aleksandra rekla da i njoj sve to prija.

- Šta ja da ti radim, i meni sve ovo prija koliko i tebi. Ne mogu da se kontroliše­m - iskrena je bila Saška.

Posle pola sata njih dvoje su se smirili, a Đole je obećao da će se truditi da ne prelazi više granicu pristojnos­ti. K. Lazarević

 ??  ?? Vatali se, vatali,
pa se smirili
Vatali se, vatali, pa se smirili

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia