Alo!

Život ti je pakao ako se oženiš kretenom!

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Folker Aco Pejović uskoro će zapevati pred svojom publikom u „Areni“, a za „Alo!“otkriva kako teku pripreme,

gošća ekskluzivn­o otkriva da će mu na koncertu biti kuma Aleksandra

mu Prijović Živojinovi­ć i dodaje da podrška supruge Biljane najviše znači.

- U životu je najvažnije da odabereš normalnog partnera koji će te pratiti i podržavati. Ako odabereš kretena, život ti je pakao, ali ako nađeš nekog normalnog, možeš da napreduješ. Pored svoje supruge sam stasao u svakom smislu. Ona je pored mene završila fakultet, magistrira­la i doktoriral­a

- kaže za „Alo!“Aco Pejović, koji koristi svaku priliku da pohvali svoju suprugu Biljanu, sa kojom je u braku 24 godine i sa kojom ima tri ćerke.

Iako smatra da ključ uspeha leži u zdravoj i normalnoj porodici, isto tako je ubeđen da uspeh dece zavisi od vaspitanja, ali i ljubavi roditelja.

- Najstarija ćerka je završila fakultet i upisala master studije u Madridu, dok je srednja završila drugu godinu Medicinsko­g fakulteta sa ocenom 10. Ne mogu vam opisati koliko sam ponosan na njih - kaže on i objašnjava da je svoju srednju ćerku odvratio od pevačkog poziva.

- Ona veoma lepo peva. Išla je i

od u školu pevanja, ali sam je odgovorio tog poziva. Smatram da je pevačicama mnogo teže nego pevačima, jer bi trebalo

to da rađaju i da budu majke. Težak je posao - ističe Pejović.

Solistički koncert u „Štark areni“iščekuje sa nestrpljen­jem, ali kako kaže, ima tremu.

- Tremu koju osećam pred koncert mogu da uporedim sa leptirićim­a u stomaku. Osećam se kao da sam zaljubljen, mogu da uporedim to uzbuđenje sa ovim - kaže kroz smeh Pejović i otkriva da će njegova kuma, Aleksandra deliti binu sa njim u „Areni“.

- Aleksandra i Edita će biti moje jedine gošće na koncertu. Aleksandra će otpevati samo dve pesme, a onda će moći da se odmara i uživa u loži - kaže Pejović.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia