Alo!

BEN: NAMEŠTANJE U LŠ? TO JE NEMOGUĆE!

-

Ne samo što su se osilili da raspale po Zvezdi najjačim i najpoganij­im oružjem - pričama o nameštanju na utakmici protiv Pari Sen Žermena, već su se u „L’ekipu“drznuli da pozovi El Fardua Bena, ofanzivnog vezistu crveno-belih.

- Zamoljen sam da ne pričam mnogo na ovu temu - rekao im je Ben.

Međutim, francuski novinar je insistirao da se Ben oglasi, a znajući dobroćudno­g omalenog reprezenta­tivca Komorskih Ostrva, on im je odgovorio:

- Sve što znam, pročitao sam u novinama. Iznenađen sam, jer tokom višegodišn­je karijere profesiona­lnog fudbalera nisam se suočio s ovakvom situacijom. Naročito ne u Ligi šampiona! Stvarno mi je teško da poverujem da je neko hteo da namesti meč u najelitnij­em evropskom takmičenju. Mislim da je to nemoguće. Da ne pričam o tome da u konkretnom slučaju nema nikakvih dokaza odbrusio je Ben.

Svako ko se iole profesiona­lno bavio fudbalom, jasno je da protiv Pari Sen Žermena jednostavn­o ne možete da namestite jer se radi o mašini vrednoj milijardu dolara. Ta mašina je samo nekoliko dana nakon što je samlela Zvezdu, isto učinila i Lionu, takođe učesniku Lige šampiona - 5:0. Da li su i fudbaleri Liona pustili Parižane da ih ponize?

 ??  ?? Lešinar: De Laurentis
Lešinar: De Laurentis

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia