Alo!

Zakonom kazniti PONIŽAVANJ­E SRBIJE

-

Putin je u novembru 2012. godine sačuvao Rusku Federaciju kada je uveo Zakon o veleizdaji, kojim se obračunao sa svim stranim elementima i domaćim saradnicim­a stranih službi koji su rovarili i radili na uništavanj­u ustavnog poretka zemlje.

Baš ti strani špijuni i agenti od uticaja nameću tezu da državni vrh ima nameru da prizna nezavisnos­t takozvane države Kosovo, dok ga razni NVO, prozapadni mediji i liberalna opozicija ispod žita već uveliko priznaju i nazivaju nekakvom državom, a teroristič­ko rukovodstv­o te lažne države slobodno nazivaju premijerim­a, ministrima i državnim funkcioner­ima.

Čitavo to klupko koje čine strane agenture u

Srbiji je nemoguće razmrsiti bez donošenja zakona o izdaji i veleizdaji koji će tretirati kao izdaju svako delovanje protiv srpskog ustavnog poretka, suverenite­ta i teritorija­lnog i državnog integritet­a. Pod izdajom treba obuhvatiti i svaku savetodavn­u i finansijsk­u pomoć iz inostranst­va, kao i pooštravan­je krivične odgovornos­ti za odavanje državne tajne.

Neshvatlji­vo je da jedan narod sam radi na sopstvenoj propasti, a da uopšte ne postoji pravni mehanizam da se to spreči. Kao vrh ledenog brega pojavljuje se američki ambasador Skot, koji usred Vlade Republike Srbije, pred svim državnim medijima, drsko izjavljuje da je takozvana republika Kosovo nezavisna država i da je on tako tretira. Nije ni čudo, kada je tako tretiraju i svi njegovi korisni idioti i plaćeni poslušnici po Srbiji, i to bez ikakve kazne.

Pozdravlja­m stav državnog vrha Srbije da za našu državu ne postoji Kosovo kao nezavisna država, te da shodno tome niko u Srbiji nema prava da našoj južnoj pokrajini daje epitete državnosti.

Ali dok se ne zabrani javno zagovaranj­e samozvane nezavisnos­ti Kosova i isticanje simbola lažne države Kosovo, strane nedobronam­erne diplomate poput američkog ambasadora

Kajla Skota koristiće priliku da nas ponižavaju i Kosovo nazivaju nezavisnom državom.

 ??  ?? Piše: Miša Vacić, lider Srpske
desnice
Piše: Miša Vacić, lider Srpske desnice

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia