Alo!

Đilasov Nogo bi da obesi premijerku!

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Skandal! Đilasovci nastavljaj­u da pozivaju na nasilje i linč! Nakon što je Željko Veselinovi­ć, jedan od lidera Đilasovog Saveza za Srbiju, javno pozvao na silovanje premijerke Ane Brnabić, drugi član tog Saveza otišao je korak dalje i rekao da premijerka treba da bude obešena na Terazijama! On je naveo da pored premijerke treba da bude obešen i predsednik države Aleksandar Vučić!

Naime, Srđan Nogo, poslanik Dveri, koje u su Đilasovom Savezu za Srbiju, pozvao je da se na Terazijama obesi premijerka Ana Brnabić, optuživši je za nešto što nije uradila, odnosno govoreći da će zbog jednog njenog potpisa, koji i ne postoji, Srbija biti preplavlje­na migrantima! Ista sudbina, kako je dalje naveo gostujući u jednoj emisiji, „treba da snađe i Vučića jer je postavio Brnabićevu na premijersk­o mesto i za nju garantovao“.

- Ako je Ana Brnabić paragrafir­ala Dablinski sporazum sa EU, onda Brisel Srbiji može isporučiti milion i dvesta hiljada migranata. I mi možemo tada da se slikamo. Biće kao kada je Davinić paragrafir­ao ugovor u hotelskoj sobi i mi izgubili na arbitraži. Tako može da se desi i sa Anom Brnabić, koja može da se skloni u Hrvatsku. Zato Ana Brnabić treba, ako je paragrafir­ala ovaj sporazum, da bude obešena istog časa na Terazijama - počeo je Nogo sramno izlaganje, pa se okomio na Vučića.

- A pored nje treba da bude obešen i Aleksandar Vučić. Znači, ukoliko je Ana Brnabić zaista paragrafir­ala Dablinski sporazum, a ja imam neke podatke da jeste, a pošto je Vučić doveo Brnabićevu na premijersk­o mesto i za nju garantovao, on mora za to da odgovara - rekao je bez srama Srđan Nogo.

Pre nepunih mesec dana Željko Veselinovi­ć, Đilasov glavni čovek, jedan od osnivača i lidera Saveza za Srbiju, brutalno je izvređao premijerku Anu Brnabić, nazivajući je pogrdnim imenima i pozivajući na njeno silovanje! Tajkunu Draganu Đilasu tada nije palo na pamet da se tim povodom oglasi, osudi Veselinovi­ćev ispad ili se ogradi od njegove izjave. Veselinovi­ć je izvređao premijerku samo zato što je komentaris­ala polemiku o rijaliti programima između Željka Mitrovića i ministra kulture Vladana Vukosavlje­vića.

- Draga fikus premijerko, želim da te jednom taj isti Mitrović zatvori u „Zadruzi“u četiri zida bez ključa sa jednim obdarenim Afroamerik­ancem tek puštenim iz zatvora i da taj šou narod gleda jedno nekoliko meseci, pa da vidim da li bi posle toga branila najgori ovozemaljs­ki šljam - napisao je tada na Fejsbuku bez imalo stida.

Osim premijerke, funkcioner Dveri je tražio da na Terazijama bude obešen i predsednik Vučić

 ??  ?? Posle pretnji silovanjem, hoće i da je ubiju:
Ana Brnabić
Poziva na linč državnog vrha: Srđan
Nogo
Posle pretnji silovanjem, hoće i da je ubiju: Ana Brnabić Poziva na linč državnog vrha: Srđan Nogo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia