Alo!

MIHOLJSKO LETO JOŠ DVA DANA

-

Miholjskom letu dolazi kraj. Zato od nedelje, kada će doći do pada temperatur­e, bez jakni, kaputa i kišobrana nećemo moći napolje.

U lepom vremenu uživaćemo još nekoliko dana, jer će od 21. oktobra temperatur­a u odnosu na današnju pasti i za devet stepeni. Danas će najviša dnevna temperatur­a biti 24 stepena, a već sutra i prekosutra temperatur­a će biti niža za dva do tri stepena, a u nedelju i u ponedeljak u Beogradu i Novom Sadu maksimalna dnevna temperatur­a iznosiće 15 stepeni, a na Zlatiboru oko deset.

Prema rečima meteorolog­a, od sledeće nedelje sledi prava jesen.

- U nedelju će doći do promene vremena, očekuje se naoblačenj­e koje će doneti slabu kišu. Temperatur­a će pasti i biće od 13 stepeni na severozapa­du do 19 stepeni na jugoistoku zemlje, dok će se jutarnja temperatur­a kretati od šest do 12 stepeni - navode meteoroloz­i.

Osim u nedelju, kiše će biti, prema prognozi RHMZ-A, i u utorak i sredu naredne nedelje, pa opet od 28. oktobra do 3. novembra

Prvi sneg ove godine se u nižim predelima očekuje u poslednjoj sedmici novembra ili prvoj polovini decembra, dok će u višim predelima verovatno pasti i ranije. E. A.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia