Alo!

Nadrljao jer je prodao automobil!

-

Senad Mahmuti (30), o kome se nedavno u javnosti pojavila informacij­a da policija traga za njim zbog sumnje da je zajedno sa Nemanjom Arsenoviće­m (32) automobili­ma udario u kuću Svetlane Cece Ražnatović, tvrdi da nema veze sa napadom i protiv njega se ne vodi nikakav postupak!

Porodična kuća folk dive Cece Ražnatović bila je 30. septembra na meti divljačkog napada. Tom prilikom su dva vozila udarila u vrata njene kuće u ulici Ljutice Bogdana u Beogradu. Senad Mahmuti je, prema rečima njegovog advokata, u trenutku napada bio kod svoje kuće, a njegova jedina veza sa tim događajem jeste što je jedan od automobila kojima je izvršen napad ranije pripadao njemu.

- Netačno je da je Senad bio osumnjičen za bilo koje krivično delo, da je bio u bekstvu, da je za njim bila raspisana potraga i da se „krio u šteku“. Odmah po saznanju iz medija da je imenovan kao jedan od učesnika u tom događaju, Senad je dobrovoljn­o otišao u policiju, gde je dao izjavu. Posle toga je otišao svojoj kući, bez ikakvog bekstva, a pogotovo bez senzaciona­lnog skrivanja u „šteku“. Senad je u objasnio da nema nikakve veze sa tim događajem i da je ljut i razočaran jer je oklevetan u medijima - navodi njegov advokat Srđan Vidović i ističe da protiv njegovog klijenta nije podignuta optužnica, niti se protiv njega vodi bilo kakva istraga. N. G.

 ??  ?? Kuća filk dive
Kuća filk dive

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia