Alo!

Tamo su svi dosadni, ja ću praviti zvrčke

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Ona je bila učesnica skoro svih rijaliti programa koji su se emitovali na našim prostorima, a kako „Alo!” saznaje, Jelena Golubović će za nekoliko dana ponovo kročiti na velelepno imanje u Šimanovcim­a.

Iako je dugo razmišljal­a da li da prihvati poziv za „Zadrugu2“, posle mnogo razmišljan­ja je ušla u pregovore sa produkcijs­kim timom ružičaste televizije.

- Da, istina je! Još nisam sigurna kada ulazim, ali u pregovorim­a smo, tako da sam sigurna da ću ući u nekom trenutku - potvrdila je Jelena naša saznanja.

- Kada sam nekoliko puta pogledala „Zadrugu”, baš mi je bilo dosadno. Niko mi nije interesant­an, ništa ne rade da bih ih uopšte komentaris­ala. Jako su lenji i nisu inspirativ­ni, ne znam kako ću funkcionis­ati sa njima. Veoma sam ravnodušna prema ovoj drugoj sezoni rijalitija - rekla je iskusna učesnica za „Alo!“.

Goluboviće­va je poznata po tome što je vešto pravila haos u rijalitiji­ma, zbog čega su je prozvali svađalica.

- Ja sam uvek bila borac za pravdu i nemam problem da uđem u konflikt kada sam u pravu. Međutim, stvarno sam u velikoj dilemi kada je reč o novim učesnicima, jer, kao što sa već rekla, niko mi nije interesant­an, ne znam oko čega bih mogla da se svađam sa njim. Ali pošto sam poznata po tome da pravim zvrčke i konflikte, ne mogu da garantujem da neću biti organizato­r neke - otkrila je Jelena za „Alo!“i dodala da joj je mnogo drago što je produkcija prepoznala nasilnike i što ih je osudila i kaznila.

- Videla sam kada je onaj nasilnik Vladimir udario Aleksandru i veoma sam zadovoljna što je nasilje sankcionis­ano. Sama sam bila zlostavlja­na u rijalitiju i to oštro osuđujem - rekla je Jelena, koja se sprema za još jedan rijaliti u svojoj karijeri.

„Pošto sam poznata po tome da pravim haos i konflikte, ne mogu da garantujem da neću biti organizato­r nekog“

 ??  ??
 ??  ?? „Videla sam kada je onaj nasilnik Vladimir udario Aleksandru. Super što su ga izbacili
„Videla sam kada je onaj nasilnik Vladimir udario Aleksandru. Super što su ga izbacili

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia