Alo!

HOROSKOP

-

OVAN 21. III - 20. IV

Pred vama je veoma povoljan dan ako se bavite marketingo­m ili odnosima sa javnošću. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja. Uskoro vas očekuje i napredak na polju posla. Osetljivo grlo bi moglo da vam stvara probleme.

VAGA 24. IX - 23. X

Biće vam potrebno mnogo energije da biste uspeli da ispunite sve obaveze. Budite maksimalno koncentris­ani na posao. Sklonost ka depresiji i pasivnosti je naglašena. Današnji dan biste najradije prespavali.

BIK 21. IV - 21. V

Nećete biti sasvim zadovoljni situacijom na polju finansija. Za sada nema većih promena. Generalno vas očekuje solidan dan kada je u pitanju posao. Pazite šta jedete jer biste mogli da imate neke iznenadne alergije na hranu.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Kasnite malo sa nekim poslovima, ali ipak niste previše opterećeni. Imate utisak da će sve biti u redu, čak i ako ne budete ulagali veliki trud u posao. Osetljiv vam je predeo grudnog koša. Mogući su problemi sa srcem, plućima i želucem.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Niste preterano zaintereso­vani za nove poslovne poduhvate, pa ćete radije biti malo pasivniji nego inače. Moguće je da vas danas prati mali pad motivacije i koncentrac­ije. Moguć je pad energije. Imaćete manje tegobe sa pritiskom.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Imate nepredviđe­ne okolnosti na poslu. Potrudite se da ne reagujete brzopleto. Dajte sve od sebe kako biste s a distance sagledali situaciju. Problemi sa plućima su naglašeni, moguć je kašalj, kao i problemi sa disanjem.

RAK 23. VI - 23. VII

Veoma ste napeti, pa niste u stanju da se posvetite poslu na najbolji mogući način. Jednostavn­o vam nije dan. Potrudite se da ne ulazite u bespotrebn­e konflikte na poslu. Malaksalos­t vam stvara manje probleme. Jedite redovnije.

JARAC 22. XII - 20. I

Očekujte da ćete tokom današnjeg dana čuti neke lepe vesti. Pred vama je veoma povoljan period kada je u pitanju polje posla i karijere. Povedite računa o bubrezima. Mogući su manji problemi sa urogenital­nim traktom.

LAV 24. VII - 23. VIII

Moguće je da ćete imati neke manje komplikaci­je na poslovnom planu, pa povedite računa o tome da ne pravite veće greške. Važno je da sve što uradite nekoliko puta proverite. Mogući su psihosomat­ski problemi. Nađite način da se opustite.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Čuvajte se prevelikih očekivanja jer ste skloni tome da neke stvari ne gledate baš iz pravog ugla. Potrebno vam je neko vreme kako biste doneli nove poslovne odluke. Moguća je glavobolja. Povedite računa o očima.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Pred vama je veoma važan dan, pogotovo ako ste u planu imali neki razgovor ili sastanak. Bolovi u predelu leđa su mogući, kao i ukočenost u predelu vrata. Lagane vežbe razgibavan­ja i istezanja će vam prijati. Posavetujt­e se sa fizijatrom.

RIBE 20. II - 20. III

Polako prevazilaz­ite probleme koje ste imali u prethodnom periodu i dolazite do dosta bolje situacije na poslovnom planu. Možete da očekujete povoljne preokrete. Odlično se osećate! Puni ste energije i bukvalno pucate od zdravlja.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia