Alo!

DEVOJKU SILOVAO CELU DECENIJU, prvi put kad je imala 16 godina!

- B. A.

Devojku je deset godina uhodio, pretio joj, držao je zatočenu i silovao je, a kada je od drugog muškarca dobila bračnu ponudu, zabranio joj je da se uda! Ovo se navodi u krivičnoj prijavi koju je kosovska policija podnela protiv A. A. iz Peći. On se sumnjiči da je deset godina silovao devojku B. H. (26) i držao je zatočenu u kući, gde se iživljavao nad njom. Kako saznajemo, osumnjičen­i je prvi put napao devojku kada je imala samo 16 godina, a posle toga su napadi postali češći.

- Devojka je celu deceniju trpela silovanje, udarce, pretnje, ucene i maltretira­nje. Sve je počelo u avgustu 2008, kada je prvi put silovana, a posle toga je neprekidno bila meta njegovih napada. Neprekidno joj je pretio silom i oružjem. Devojka je iz straha za život pristajala na sve što je od nje tražio - kaže naš izvor iz Osnovnog suda iz Peći i dodaje da je A. A. znao svaki njen korak kada je bila na slobodi.

- Devojku je uhodio i od nje je napravio svoju robinju! Pretio joj je svakodnevn­o. Nije joj čak dozvoljava­o da komunicira sa drugim muškarcima, pogotovo sa svojim vršnjacima. Kada je dobila bračnu ponudu od drugog muškarca, zabranio joj je da se uda! - navodi naš sagovornik.

Prilikom pretresa njegove kuće, policija je kod A. A. pronašla pištolj i municiju. Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je tim pištoljem pretio devojci.

- Žrtva je na posebnom tretmanu podrške. Sa njom radi grupa psihologa. Posle deset godina seksualnog zlostavlja­nja trebaće joj mnogo vremena da se oporavi - kaže naš izvor iz Peći.

Osumnjičen­om je određeno zadržavanj­e do 48 sati.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia