Alo!

Sa Lukom sam bila slučajno!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Glumica Sofija Rajović samo je jedna u nizu devojaka koje su mediji dovodili u vezu sa Lukom Lazukićem u trenutku dok je njegov razvod od pop zvezde Nataše Bekvalac bio glavna tema svih tabloida.

U ekskluzivn­oj izjavi za „Alo!“, Sofija je rešila da ispriča u kakvim je odnosima sa Lukom, ali i kako i kada su nastale fotografij­e na kojima se vidi kako sedi sa bivšim suprugom Nataše Bekvalac.

- Istina je da poznajem Luku, ali sam više reči razmenila sa slučajnim prolazniko­m nego s njim. Paparaco fotografij­e na kojima smo zajedno, nastale su pre tri ili četiri godine, Luka je tada bio u društvu mojih prijatelja, a igrom slučaja je sedeo pored mene. U međuvremen­u je Luka postao Natašin suprug, a te paparaco fotografij­e su ponovo postale aktuelne nakon njihovog razvoda. Pretpostav­ljam da je tog dana kada su ih ponovo objavili nekome bilo dosadno u redakciji i da je tražio moje stare fotografij­e na kojima sam imala više kilograma nego sada. Pronašli su te, iskoristil­i situaciju, a od mene napravili ozbiljnu budalu, ako već tako moram da se izrazim kaže na početku razgovora za „Alo!“Sofija Rajović i naglašava da je podnela tužbu protiv novina koje su objavile fotografij­e uz priču o tome da je Luka navodno trudnu Natašu varao sa glumicom.

- Takve stvari ostavljaju ozbiljne posledice, najpre na same aktere priče, a potom i na prijatelje, porodicu, ali i na ljude koji vas ne p o znaju. Oni o vama stiču utisak koji nije ispravan, samo zbog toga što je nekome palo na pamet da napiše gnusne laži. Ne ostaje mi ništa drugo nego da podnesem tužbu, jer ne želim više da se budim i čitam neistine o sebi. Nekada me je to više doticalo, imala sam teške drame, ali se nikada neću navići da se takve stvari rade samo zbog tiraža. Pišu se mnogo gnusnije laži i neistine, stvari koje razaraju porodice, zbog kojih dolazi i do raskida, pa i razvoda. Ružno je što ljudi nemaju svest o tome - kaže glumica.

Veliku radost i satisfakci­ju pronašla je u svom poslu i kaže da uživa u snimanju serije „Istine i laži“, u kojoj tumači lik kućne pomoćnice Cece.

- Moram da priznam da smo priželjkiv­ali uspeh, ali niko nije očekivao ovoliku pomamu za junacima serije. Verujem ljudima kada mi kažu da sam ih iznenadila ulogom Cece. Niko nije očekivao da tumačim lik koji nema nijednu dodirnu tačku sa mnom privatno, budući da sam gotovo uvek igrala zavodnice. Ceca je interesant­an lik, od nje sve počinje, jer da ona nije pozvala Nikolu kao dresera pasa, ne bi bilo nastavka priče - kaže Sofija.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia