Alo!

Stanija operisala izraslinu na dojci

-

Starleta Stanija Dobrojević je pre sedam dana izašla iz „Zadruge 2“i otišla u Ameriku jer je tamo imala zakazanu operaciju, a „Alo!“saznaje da je operisala izraslinu na dojci i da leži u privatnoj klinici u Nju Džersiju.

- Stanija je još pre nekoliko meseci otišla na pregled štitaste žlezde, sa kojom je imala problema. Tako je otkrila i da ima izraslinu na dojci, zbog čega se veoma uplašila. Posle konsultaci­ja sa lekarima, zakazala je operaciju - kaže izvor „Alo!“.

- Stanija je znala da će u nekom trenutku morati da izađe iz „Zadruge“i ode u Ameriku na operaciju. Operisana je pre dva dana i još se nalazi na intenzivno­j nezi u bolnici u Nju Džersiju i dobro se oseća. Posle oporavka će se vratiti u rijaliti. Još se ne zna kada će to biti, ali najbitnije je da je dobro. Ona je u Nju Džersi otišla bez porodice i prijatelja jer niko za tako kratko vreme nije mogao da dobije vizu. U kontaktu je sa majkom, a u bolnici je posećuju prijatelji iz Amerike jer tamo živi već deset godina - kaže izvor „Alo!“.

K. Lazarević

 ??  ?? OPORAVLJA SE NA INTENZIVNO­J NEZI U AMERIČKOJ BOLNICI
OPORAVLJA SE NA INTENZIVNO­J NEZI U AMERIČKOJ BOLNICI

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia