Alo!

Nina zbog sina htela da vrati Filipa!

VODITELJKA I TENISER BILI NA KORAK DO POMIRENJA, ALI JE SVE PROPALO

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Vezu Nine Radulović i Filipa Krajinović­a mesecima su potresale svađe zbog navodnih prevara sportiste, a iako je glavni razlog zbog kojeg su se vraćali jedno drugom bio sedmogodiš­nji Lav, voditeljki­n sin, odlučili su da konačno stave tačku na svoju ljubav.

Kako saznajemo od izvora bliskog paru, najveći problem partnera bio je to što se maleni Lav vezao za Filipa, zbog čega je Nina posebno želela da spase njihov odnos i, bez obzira na sve, održi vezu.

- Iako su problemi u njihovoj vezi počeli odavno, Nina je sve više postajala svesna koliko je njen sin vezan za Filipa. Bilo je perioda kada je Lav više vremena provodio sa njim nego sa majkom, pogotovo onda kada se vratila na male ekrane. Čim se dogodio prvi ozbiljniji raskid, shvatila je da neće biti lako objasniti detetu zbog čega ne viđa Filipa, a mališan je u tom periodu kada sve pita i sve ga zanima

- kaže izvor i otkriva da je voditeljka prilikom svakog pomirenja sa teniserom objašnjava­la da to radi zbog sina, što se Krajinović­u na kraju i smučilo.

- Nakon hiljadu loših stvari koje je Filip radio javno, Ninini najbliži su počeli da brinu što mu prašta i zamerali su joj što ne poštuje sebe. Ubeđivala je porodicu i prijatelje da to radi jer Lav dosta pati kada Filip nije prisutan u njihovim životima i da ne želi da mu stvara traumu. Iako su se nekoliko puta pomirili

i pokušali ponovo, na kraju je Filip pukao i objasnio da je činjenica da im ne ide i da ne može do kraja života da ostane u vezi zbog njenog deteta - priča izvor i ističe da je voditeljku njegov stav posebno potresao.

- Nina nije pomislila da bi Filip mogao da stavi tačku na njihov odnos posle svih grešaka koje je napravio, a pogotovo ju je šokiralo što je poslednje o čemu su razgovaral­i bilo to da mu je muka od toga da sluša da je njenom sinu teško i da to nije razlog zbog kojeg bi do kraja života ostao sa njom. Nikada je tako nije povredio, a onda se pojavio i taj snimak gde spopada Milicu Pavlović i tada ga je blokirala i definitvno odlučila da je kraj - zaključuje izvor za „Alo!“.

„Najveći problem partnera bio je to što se mali Lav vezao za Krajinović­a, zbog čega je ona i želela da spase odnos“

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia