Alo!

Jelena Kostov: Život počinje u tridesetim

-

Jelena Kostov važi za jednu od najzgodnij­ih pevačica na našoj estradi, a kako godine prolaze, sve je lepša. Jelena će uskoro proslaviti 35. rođendan, a u izjavi za „Alo!“priznaje da je počela da uživa u životu tek kada je prešla tridesetu.

- Kada su mi žene koje su prošle tridesetu govorile da su to najlepše godine i da su tek tada počele da uživaju, nisam im verovala i mislila sam da se samo tako teše. Ali to nije tačno. Tridesete su neopisive i čarobne, to su godine kada žena postaje zrelija i pametnija - kaže Jelena Kostov i dodaje da joj je samo žao što jednu stvar nije uradila pre 30. rođendana.

- Meni se i majčinstvo desilo u četvrtoj deceniji, sina Miliju rodila sam u 33. godini. Volela bih da se to ranije desilo. Jer gledam si mlad. Ali ipak, za decu nikada nije kasno - kaže pevačica i otkriva šta je dobila za rođendan. - Najorigina­lniji poklon sam dobila na nastupu u Kruševcu, na početku veze sa sadašnjim suprugom Miljanom. Iznenadio me je jer je na nastup uleteo sa tortom. To je bilo tako divno! Ljudi su u pravu kada kažu da sreću čine male stvari - kaže Jelena. S. A.

Meni se i majčinstvo desilo u četvrtoj

deceniji, sina Miliju rodila sam

u 33. godini

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia