Alo!

Džej Lo pregazila PAPARACA!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Pop diva Dženifer Lopez našla se u centru skandala kada je automobil kojim je upravljao njen telohranit­elj pregazio paparaca. Incident se dogodio ispred jednog restorana u Los Anđelesu dok je Lopezova sa partnerom Aleksom Rodrigezom bila u automobilu.

Dženifer i njen partner su večerali u jednom luksuznom restoranu u Los Anđelesu, a paparaci su ih čekali ispred kako bi ih fotografis­ali. Nakon večere, par je ušao u automobil, koji je bio opkoljen paparacima, a čim je automobil krenuo sa parkinga, začuo se jauk.

- Jedan od paparaca je zamalo završio pod točkovima. Vozač je prikočio taman toliko da mu potpuno ne pregazi nogu prednjim točkom, ali je scena izgledala užasno. Dženifer i Aleks su se ponašali kao da se ništa nije dogodilo, nastavili su da sede u automobilu i gledaju u telefon, čak i kada je vozač viknuo na paparace: „Vidite kako je teško voziti pored svih tih vaših bliceva? Ne vidim kuda idem“- ispričao je jedan od očevidaca nemilog događaja.

Kako prenosi TMZ, povređeni paparaco je, navodno, zvao policiju, ali je dobio objašnjenj­e da je „zabranjeno stajati uz automobil koji se isparkirav­a ili ispred njega“, kao i da je paparaco sam kriv što se „gurao kako bi uslikao Dženifer Lopez“.

Pevačica i njen partner

sedeli su mirno u automobilu dok je točak njihovog automobila prelazio preko noge nesrećnog fotografa

 ??  ?? Dok je telohranit­elj autom prelazio preko noge fotografa, diva i njen dečko Aleks buljili su u telefone
Dok je telohranit­elj autom prelazio preko noge fotografa, diva i njen dečko Aleks buljili su u telefone

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia