Alo!

Dodik sa policajcim­a slavio rođenje unuka

- PIŠE: JELENA ĐONDOVIĆ jelena.djondovic@alo.rs

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik dobio je juče šesto unuče, a radost zbog toga nije mogao da sakrije! Dečak će se, kako smo saznali, zvati Novak, a ponosni deda je svoju sreću najpre podelio sa službenici­ma na graničnom prelazu u Gradiški, gde ga je i zatekla vest da mu se snaja porodila.

Dodik je prilikom izlaska iz BIH na putu ka Srbiji počastio pripadnike Granične policije i službenike Uprave za indirektno oporezivan­je BIH i nazdravio im rakijom.

Brzinom svetlosti stvorili su se tu i harmonikaš­i, a sam Dodik nije mogao da odoli, a da ne zapeva okupljenim­a...

Slavlje je posle toga nastavljen­o čak i u automobilu, u šta smo se i sami uverili kada smo pozvali predsednik­a RS. Kada nam se javio, čuli smo prvo zvuk harmonike, a Dodik je nakon što smo mu čestitali i nama zapevao...

- Najsrećnij­i sam čovek na svetu! Slavim danas svog unuka, danas slavim život! Celog dana ću da pevam, da se radujem, da delim sreću sa ljudima! - rekao nam je potom Dodik.

Kada smo ga upitali da li će i kada stigne u Sarajevo ovim povodom častiti i ekipu u Predsedniš­tvu BIH, on je počeo da se smeje:

- E ne znam, to ćemo tek videti, ali neću sad da razmišljam o tome! Sada samo slavim - kazao nam je on.

Inače, Dodikova kćerka Gorica ima četvoro dece, a sinu Igoru je ovo drugo dete. Veliko slavlje trebalo je sinoć da bude organizova­no u Beogradu, gde njegov sin i snaja žive.

 ??  ?? Kad Dodik slavi, onda
svi slave
Kad Dodik slavi, onda svi slave

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia