Alo!

Čoveku motkom rascopali glavu i ostavili ga da trune!

Saši su napravili sačekušu u dvorištu, a potom ga uvukli u kuću, gde nije bilo struje, i prebili ga nasmrt

- PIŠU: E. S. - I. N. redakcija@alo.rs

Čoveku motkom smrskali lobanju i pobegli! Požarevačk­a policija uhapsila je Danijela S. (33) i njegovog strica Dejana S. (47) iz okoline Kučeva zbog sumnje da su 11. oktobra uveče ubili Sašu Stokića (49) u kući u kojoj je živeo u selu Mišljenova­c. Veruje se da su motkama tukli Sašu dok im je Dejan S. (20), koji je takođe priveden, osvetljava­o prostoriju u koju su uvukli žrtvu.

Kako saznajemo, brutalnom ubistvu prethodili su verbalni sukobi između Saše i Danijela, koji je želeo da se osveti Stokiću što mu je pretukao oca. Kako je Stokić obojici pretio da će završiti isto kao i otac, Danijel i njegov stric su hteli da ga nauče pameti. Kobne noći su ušli u Stokićevo dvoa rište, kad se on pojavio, uvukli su ga u pomoćni objekat, u kojem nije bilo struje, i počeli krvnički da ga tuku, dok im je dvadesetog­odišnjak mobilnim telefonom osvetljava­o prostoriju. Od siline udaraca Stokiću su pukle lobanja i obe vilice, a zadobio je i brojne prelome po telu. Nakon zločina, krvavu motku su ostavili kraj ulaza i sva trojica se dali u beg. Sašino beživotno telo pronađeno je u lokvi krvi tek u ponedeljak, 15. oktobra.

Meštani Mišljenovc­a ne mogu da dođu sebi otkako su saznali za stravičan zločin. Mirno selo nadomak Kučeva bruji samo o tome. Iako Sašu pamte kao problemati­čnog, kažu da ih je sve veoma

potreslo.

- Imao je teško detinjstvo, a onda se oženio i došao kod tasta i tašte da živi. Potom su dobili sina i ćerku, ali je to puklo jer ih je sve po kući maltretira­o. U jednom trenutku iz kuće su svi otišli, i tast, i tašta, i žena, i deca… Ostao je da živi sa ženinom babom, a priča se po selu da je staricu maltretira­o i tukao, zbog čega je i hapšen. Pre šest godina joj je pobio i kerove - tvrdi jedna od meštanki Mišljenovc­a i ističe da je znao da pravi probleme po selu.

- Znao je da se pobije sa nekim ko mu stane na žulj, bio je teške naravi. Priča se da se tukao i sa

ovima koji su mu, navodno, došli glave. Nažalost, bio je poznat po nasilništv­u, bog da mu dušu prosti - kažu nam meštani.

Stokić je sahranjen juče na lokalnom groblju, a kako nezvanično saznajemo, privedeni su tokom saslušanja priznali zločin.

- Oni su rekli da su dugo imali probleme sa Stokićem i da ih je psihički i fizički maltretira­o. Rekli su da su se plašili za svoju bezbednost i da su hteli da ga zastraše jer im je bilo dosta njegovog iživljavan­ja - saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Po nalogu tužioca, osumnjičen­ima je određeno zadržavanj­e do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

 ??  ?? Telo našli
posle četiri dana
Telo našli posle četiri dana
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia