Alo!

MILICA PAVLOVIĆ ZA ALO! O ZALJUBLJEN­IM POGLEDIMA FILIPA KRAJINOVIĆ­A Možda ga je samo pogodila pesma!

„Drago mi je da se Filip vrhunski proveo dok me je slušao i gledao“, kaže seksi sinjorita

- Piše: O. KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Lepa i seksi pevačica Milica Pavlović podigla je sve na noge proteklog vikenda u jednom beogradsko­m klubu. Mica je svojim plesom i pesmama potpuno pomutila pamet muškarcima, a naročito jednom - teniseru Filipu Krajinović­u, koji te večeri nije skidao pogled sa nje.

Stajao je tik pored bine i dok je Milica pevala, on je pokušavao da je dozove, da uhvati pogledom svaki njen pokret, svaku notu… Milica je pak ostala imuna na njegove gestove.

A čim je „Alo!“objavio fotografij­e Filipa Krainovića, kako bukvalno bulji u Milicu, njegova bivša devojka, voditeljka Nina Radulović, zapratila je Milicu Pavlović na Instagramu… Izgleda da Nina još nije imuna na Filipa, pa je pomislila da je bolje da neprijatel­ja drži na oku jer je očigledno da se Filipu Milica dopada!

Kako si reagovala kad si čula da je teniser Filip Krainović bio na tvom nastupu?

- Meni je veoma važno da publika i svi gosti na mojim koncertima i nastupima budu prezadovol­jni, a da kući odu odlično raspoložen­i i puni pozitivne energije. Tako da, jedino što mi je važno jeste da se Filip te noći u „Kasini“proveo vrhunski i ako je tako, ja sam zadovoljna. On je mlad i uspešan sportista, oni retko izlaze, tako da mi je drago da je došao na moj nastup.

Kako je moguće da ga nisi primetila tokom nastupa, bio je ispred bine?

- Videla sam ja ljude ispred sebe, ali nisam primetila Filipa. Reflektori na bini su bili toliko jaki da mi je vid bio pomućen, a u klubu je bio mrak. Neprijatno mi je da tako zagledam ljude, pa nisam obraćala toliko pažnju. Ja sam saznala da je to bio on, tek kada su mi to rekli.

Očigledno je da mu se sviđaš, jer ovo nije prvi put da je na tvom nastupu? Šta ti misliš o tome?

- Dobro, nije zabranjeno de se neko nekom sviđa ili da vam je neko simpatičan... To je vaše slobodno tumačenje, ja bih rekla da ga je možda samo pogodila neka pesma.

Da li Nina Radulović treba da te se plaši?

- Nina je lepa i pametna žena, koja nema razloga mene da se plaši. Ja joj nisam opasnost, a i mi žene svakako dobro znamo da nikada nije problem u nama, već da su uvek za sve krivi muškarci. Zato sam ja i dalje ovako sama!

I Nina te prati na Instagramu, da li ti je to ipak malo čudno?

- Zašto bi mi to bilo čudno? Ništa ružno i loše se nije desilo, ja ništa ružno nisam uradila, a nas dve smo imale priliku da se upoznamo, tako ne vidim ništa čudno u tome da me prati na Instagramu, kao i ja nju.

 ??  ?? Filip balavio
na Milicu Kraj romanse
sa Ninom
Filip balavio na Milicu Kraj romanse sa Ninom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia