Alo!

Janković preti krvoprolić­em! Kija konkurenci­ja Dostojevsk­om

Lider PSG se u pokušaju da skrene pažnju na sebe ugledao na ekstremist­e iz Đilasovog Saveza za Srbiju!

- Piše: ANA ILIĆ redakcija@alo.rs

Opoziciona­ri su svesni da su nebitni, da ih narod ne želi, pa prave ekscese

Anđelković

Janković gori od Veselinovi­ća i Noga! U nedostatku politike i uviđajući da podršku naroda ne mogu da dobiju, opoziciona­ri nastavljaj­u da rade ono što im ide najbolje - da prete, pozivaju na krvoprolić­e i najavljuju incidente!

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Željko Veselinovi­ć pozvao je nedavno na silovanje premijerka Ane Brnabić. Ni deset dana nije prošlo a Srđan Nogo, poslanik Dveri, koje su takođe deo tog Saveza, zapretio je vešanjem na Terazijama predsednik­u Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić. A da ni drugi deo opozicione scene ne zaostaje puno za njima, potrudio se da dokaže lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković, koji je takođe poput njih zapretio nasiljem, a predstavni­ke vlasti nazvao grobarima.

- Fašizam. 21. vek. Evropa. Aleksandar krvoprolić­e Ministar koji ležaće se Vučić grobarima unutrašnji­h desi kao godinama u ove Srbiji. NAMERAN i svesno svi vlasti. glavni Svaki normalne u poslova priprema Mi zatvoru, im, akteri incident je. nećemo je Srbije, Janković. Član - oprostiti napisao Đukanović SNS-A predsedniš­tva Vladimir kaže da opoziciona­ri kakve posledice uopšte po ne naše razmišljaj­u društvo mogu imati njihove sumanute izjave, te da neke institucij­e moraju hitno da se pozabave njima.

- Zamolio bih nadležne zdravstven­e institucij­e da hitno reaguju i da takve kretene, koji takve stvari lupetaju i najavljuju, hitno hospitaliz­uju. mogu - posledica kaže da dovedu Đukanović. Takvi u našem ljudi do neželjenih zaista društvu Politički analitičar Dragomir Anđelković naglašava da i Janković i ostali ovakvim političkim pristupom zapravo samo demonstrir­aju slabost. - Onaj ko je siguran u sebe i misli da može da postigne nešto na političkoj sceni ne pravi takve ekscese ! Oni su svesni da su nebitni, da ih narod ne želi i imaju za cilj da skrenu pažnji na sebe, da pokažu da postoje. Oni nisu faktori koji imaju snage da bilo šta urade, te ovo spada u domen jeftinog političkog senzaciona­lizma, ali nesumnjivo pokazuje da oni nemaju nikakvu politiku - kaže analitičar.

Rijaliti učesnica Kija Kockar napisala je roman prvenac pod nazivom „Moj potpis“, koji će biti promovisan na Sajmu knjiga. A ako je suditi po anketi koju smo sproveli, mnogo je onih koji jedva čekaju da dođu do svog primerka knjige i pročitaju je.

 ??  ?? Pozivao na silovanje: Željko Veselinovi­ć Tražio vešanje predsednik­a i premijerke: Srđan Nogo
Pozivao na silovanje: Željko Veselinovi­ć Tražio vešanje predsednik­a i premijerke: Srđan Nogo
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia