Alo!

Tragamo za srpskim hit proizvodom!

-

„Super Srbija“predstavlj­a inovatore, hrabre i vredne ljude koji su krenuli na put uspeha

Šta se sve krije na tom putu saznaćemo večeras u 18:45, samo na Televiziji „Prva“

Ovo su priče o ljudima koji veruju u svoje snove više nego što se plaše neuspeha. U emisiji „Super Srbija“, koja je na programu TV „Prva“večeras u 18.45 časova, videćemo učesnike ovog serijala, osam sjajnih malih preduzetni­ka, koji prave fantastičn­e proizvode vrhunskog kvaliteta. U narednom periodu, svake nedelje u pomenutom terminu saznaćemo kako izgleda put jednog proizvoda od ideje od police, šta je ključni sastojak svakog uspeha i zašto je preduzetni­štvo najbolja škola koju možemo proći.

U svakoj epizodi videćemo po jednog učesnika. Njih osmoro dobilo je tu šansu i podršku da pripreme svoje proizvode i postave ih direktno na police marketa“Roda“širom Srbije, a zatim i da ih promovišu. Za naše vredne učesnike ovo je ostvarenje sna na kojem rade godinama i u koji su uložili znanje, vreme i novac. Videćemo kako su došli do svoje ideje, kako su je razvijali i koje su sve izazove imali na tom putu, te šta ih to pokreće i motiviše da u Srbiji stvaraju nešto drugačije.

„Najjača poruka u ovoj divnoj i zanimljivo­j priči jeste kako se odvažiti da od hobija napraviš biznis, a od toga živiš”, kaže Marija Kilibarda, voditeljka emisije.

Proizvodi naših preduzetni­ka koji su već izloženi na policama jesu: prirodni dezodorans­i, aksesoari za pse, med sa dodacima, peglana paprika i ajvar, konstrukto­r set za gradnju i konstrukti­vnu igru, čili umaci i sušeni paradajz , sir sa žalfijom i lavandom, te kraft pivo.

Gledaoci će zajedno proći sa učesnicima celi ovaj put, i biti deo njihovog uspeha i „Super Srbije“. Naime, kako bi svoje proizvode adekvatno pripremili za policu i kasnije promovisal­i, preduzetni­cima je pružena maksimalna stručna i moralna podrška, a proizvodim­a koji budu osvojili srca potrošača i gledalaca tokom tri meseca trajanja emisije, biće obezbeđeno mesto na policama megamarket­a „Roda“i posle završetka projekta. Kupovinom proizvoda omiljenog preduzetni­ka, omogućićet­e jednom od njih da osvoji i laskavu titulu „hit proizvod 2018. godine“.

Ideja za projekat „Super Srbija“je potekla iz kancelarij­e „'ajrekt medije“u /jubljani u partnerstv­u sa agencijom „Formita“s, koja već tri godine zaredom realizuju isti projekat u Sloveniji. Projekat je podignut na nivo od nacionalno­g značaja, osvojivši mnoge regionalne i međunarodn­e nagrade.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia