Alo!

Navikla sam da funkcioniš­em U HAOSU!

Atraktivna voditeljka priznaje da joj nije lako da uskladi poslovne i privatne obaveze, ali da se uspešno bori

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Voditeljka Ana Mihajlovsk­i nedavno se vratila na male ekrane. U društvu koleginice i prijatelji­ce Marijane Mićić vodiće najgledani­je muzičko takmičenje, „Pinkove zvezdice”. U intervjuu za „Alo!” Ana iskreno govori o privatnost­i, koju je oduvek čuvala. Otkriva na koji način uspeva da uskladi posao i porodicu i da živi u haosu koji je oko nje.

 Koliko vam je nedostajal­a televizija?

- Nedostajal­a mi je televizija, ali posebno ljudi sa kojima sam sarađivala. Posebno sam srećna što je moj povratak emisija koju ću voditi sa Marom. Dugo smo želele da radimo zajedno, a sada ćemo raditi „Pinkove zvezdice“, koje su Marijanina omiljena emisija. U planu je i nešto što smo jedna drugoj predložile i samo naše, ali ne smemo ništa da otkrivamo. Uvek smo želele da imamo autorsku emisiju i sa njom bih radila bilo šta.

 Osećate li pritisak posle pauze koju ste napravili?

- Ne osećam nikakav pritisak jer se radi o emisiji koja predstavlj­a nešto lepo i zanimljivo, a decu oduvek volim.

 Koliko su današnja deca drugačija od dece kakva ste bili bi i vaši vršnjaci?

- U današnje vreme sve se nekako okrenulo i mnogo se brzo živi. Pričam kao da je sto godina prošlo otkada sam ja bila dete, ali čini mi se da se današnja deca rode dosta zrelija.

 Jedna si od retkih javnih ličnosti kojima nije bilo primarno pojavljiva­nje u javnosti...

- Privatnost treba čuvati i time se vodim, a i vodila sam se u dosadašnjo­j karijeri. Ništa ne treba siliti i nikada nisam imala potrebu za naslovim stranama, niti je moj posao to zahtevao ili od toga zavisio.

 Koliko je teško uskladiti poslovne obaveze i majčinstvo, ali i naći slobodnog vreme za sebe?

- Nije lako, ali vremenom sam naučila da funkcioniš­em u svem haosu koji se oko mene dešava. Godinama mi, ni sama ne znam kako, polazi za rukom da sve postignem, ali daleko od toga da ponekad nešto ne mora i da istrpi. Od svega navedenog prioritet mi je porodica i sve počinje od toga.

 Da li biste podržali vašu decu ukoliko bi izrazila želju da se bave javnim poslom?

- Uvek sam, kao i svaki roditelj, želela da moja deca odrastu u samostalne i srećne ljude. Od velike mi je važnosti da čvrsto stoje na zemlji i da steknu širinu. Podržala bi ih da se bave javnim poslom i da budu šta god žele da budu, ali isključivo potkovani obrazovanj­em.

sam, kao Uvek roditelj, i svaki moja želela da

odrastu deca i

samostalne u ljude

srećne

 ??  ?? Ponovo zajedno na malim ekranima: Ana i Marijana
Ponovo zajedno na malim ekranima: Ana i Marijana

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia