Alo!

Milanki (73) lekar zabranio da gleda „Parove“!

-

Verna gledateljk­a i fan rijaliti šou programa „Parovi” završila je u Hitnoj usled nerviranja zbog dešavanja u vili. Kako „Alo!” saznaje, Milanki (73), koja je srčani bolesnik sa čak dva ugrađena stenta, dijabetiča­r i hipertonič­ar, pozililo je, osetila je bol u grudima, zbog čega se hitno javila lekru specijalis­ti.

Po dolasku u KBC Zvezdara u službu za Urgentnu medicinu, kako smo saznali, internisti je objasnila da je usled gledanja „Parova” doživela stres koji je rezultirao lupanjem srca, gušenjem... Na medicinsko­m izveštaju, do kojeg je „Alo!” ekskluzivn­o došao, lekar je napisao:

- Žali se na bolove u grudima, pojačana nervoza. Gledala rijaliti program „Parovi”, pa se iznerviral­a - stoji pored svih nabrojanih dijagnoza koje vremešna gospođa već ima.

Na kraju lekarskog izveštaja, uz terapiju koja joj je propisana, stoji upozorenje velikim slovima: „Zabrana gledanja rijaliti programa ’Parovi’.“

Iz Televizije „Hepi” izražavaju žaljenje zbog te situacije.

- Nama je žao zbog ove informacij­e, ali ona nije prva gledateljk­a kojoj je pozlilo zbog gledanja „Parova”. Gledaoci se previše poistovete, sažive sa takmičarim­a jer ih neprestano gledaju, to je normalno, ali mesta za nervozu nema ističu sa srećne televizije.

Kažu da je najbitnije da je gospođa Milanka dobila adekvatnu terapiju, da se nalazi kod kuće i oseća se dobro.

- Podsećamo, rijaliti program „Parovi” je zabavno-humoristič­ka serija i jedini cilj ovog formata je da nasmeje gledaoce, tako da nema potrebe za nerviranje­m - poručuju iz te produkcije. V. Đ.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia