Alo!

Scenario za koncert pripremala godinu dana!

Muzička zvezda slavi 35 godina karijere spektakula­rnim koncertima u Beogradu

-

Najveća muzička zvezda u regionu Lepa Brena još jednom je dokazala da ni nakon 35 godina, otkad je stala na estradno tlo, njena popularnos­t ne jenjava. Sija možda i većim sjajem, nego onda kada je pevala „Jugosloven­ku“. Danas, kada je mnogim pevačima problem da napune i Centar „Sava“, Brena je rasprodala čak dve „Štark arene“, koje primaju više od 20.000 ljudi. - Nikada do sada nije vladalo ovoliko interesova­nje za neki koncert, kao za Brenin, iako znamo da je ona rekorder po posećenost­i i da je kroz karijeru uradila nekoliko hiljada velikih koncerata i na otvorenom prostoru i u zatvorenim dvoranama. Međutim, ovoga puta dolaze fanovi iz čitavog sveta, a o zvanicama iz kulturnog, javnog, političkog i sportskog miljea da i ne govorimo - rekla je za „Alo!“Ivana Đorđević, PR menadžer naše najpoznati­je pevačice.

Ona kaže da se Brena za ova dva koncerta pripremala mesecima, da to za nju neće biti samo proslava 58.r ođendana već i proslava 35 godina duge, blistave karijere.

- Brena je svojim poštovaoci­ma pripremila pravi muzičko-scenski performans, kao i listu od 60 najlepših pesama koje je uvrstila u svoj repertoar. O vizuelno, koreografs­kim, scenaristi­čkim i scenskim detaljima i da ne pričam - kaže Ivana, dodajući da će svi oni koji dođu na Brenine koncerte, otići puni utisaka.

- Osim dve bine i piste duge 22 metra, vizuelnih sadržaja kakve kod nas do sada niko nije imao, najpopular­nija pevačica u regionu, imaće i posebne efekte. Lepa Brena jedva čeka da zapeva pred publikom, jer je scenario, kako je sama otkrila, godinu dana razrađival­a sa svojim kreativnim timom, i vikend pred nama biće prilika da se nakloni publici iz svih delova sveta koji je vole i prate sve ove godine kaže Ivana. V. Đ.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia