Alo!

LEPA BRENA ZA 20.000 OSOBA!

-

Brena je uspela da zaustavi saobraćaj u Beogradu! Sat pred početak nastupa u „Štark areni,“deo grada u kojem se dvorana nalazi bio je zakrčen zbog svih koji su hteli da dođu da čuju i vide miljenicu! A onda je folk diva napravila spektakl kakav Beograd još nije video! Kao što je i obećala, 35 godina blistave karijere proslavila je sa svojom publikom na sceni „Štark arene“, i to na vrlo originalan način.

Najpre se spustila sa plafona sedeći na velikoj zlatnoj zvezdi, kako i dolikuje pravoj zvezdi, a onda je počeo spektakl! Bina duga 22 metra, liftovi kojima je silazila, vizuelne promene kojima je diva pokazala da joj odlično stoje i crvena i plava kosa, ali i plesnu kondiciju i vitku liniju na kojoj joj mogu pozavideti i dvadesetog­odišnjakin­je.

Nizali su se hitovi sa novog albuma, scenski efekti, maštoviti kostimi, plesne tačke, a zvezda večeri blistala je u punom sjaju! Pevali su se uglas i hitovi sa novog albuma i hitovi koji su obeležili osamdesete.

Publika iz svih delova sveta uživala je i u humoristič­kom delu koji su priredili Andrija Milošević i Anđelka

Prpić. Andrija je za ovu priliku bio Boba, a Anđelka je tumačila lik Brene. Brena je još jednom dokazala zbog čega je najveća muzička zvezda na našim prostorima.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia