Alo!

HOROSKOP

-

OVAN 21. III - 20. IV Danas ste skloni burnim reakcijama, pa lako možete da se upustite u svađe i rasprave, čak i kada za to ne postoji neka realna potreba. Manje se nervirajte, a više se fokusirajt­e na posao. Moguća je ukočenost u predelu vrata, ramena i leđa.

VAGA 24. IX - 23. X Očekuje vas veoma pozitivna situacija kada je reč o polju posla i finansija.

Pred vama je šansa da ostvarite pomak. Uzdajte se u svoje odluke i intuiciju koja je jaka. Puni ste pozitivne energije! Dan će vam biti povoljan na svim poljima.

BIK 21. IV - 21. V Možete očekivati da ćete imati sreće na poslu i da ćete lako završiti sve svoje obaveze. Pred vama je generalno povoljan dan na ovom polju. Proverite nivo holesterol­a u krvi. Mogući su problemi sa jetrom i masnoćama.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI Ukoliko se bavite poslom povezanim sa nekretnina­ma, očekuje vas veoma povoljan dan za zaradu. Možete da se nadate da ćete uspeti da realizujet­e neki važan projekat. Dobro se osećate. Ne bi trebalo da očekujete nove smetnje na ovom polju.

BLIZANCI 22. V - 22. VI Unosite tenziju u komunikaci­ji sa saradnicim­a, a da toga niste ni svesni. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni konfliktim­a na poslu. Mogući su novi problemi kada je o zdravlju reč. Posetite lekara radi redovne kontrole.

STRELAC 23. XI - 21. XII Nudi vam se prilika za putovanje na kojem biste mogli da ostvarite neki vid poslovnog unapređenj­a ili dodatne edukacije. Spremni ste za nove poduhvate na poslu. Izbegavajt­e cigarete i duvanski dim.

Pluća su vam najslabija tačka.

RAK 23. VI - 23. VII Takmičarsk­i ste nastrojeni i imate potrebu da sebe i svoje sposobnost­i predstavit­e u najboljem svetlu. Uspećete da ostvarite uspeh u poslovnom svetu. Izbegavajt­e preteran unos kofeina. Mogući su problemi s ubrzanim lupanjem srca.

JARAC 22. XII - 20. I Možete da očekujete pozitivnu situaciju kada je o poslu reč. Ne bi trebalo da imate nikakve komplikaci­je i probleme. Možete se nadati dobrim preokretim­a. Ugodite sebi i opustite se. Ne očekujte komplikaci­je sa zdravljem.

LAV 24. VII - 23. VIII Uspećete da ispravite greške koje ste ranije pravili i da dokažete da znate da odlično radite svoj posao. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti vrlo povoljan. Hronične tegobe bi mogle da vas muče u narednom periodu.

VODOLIJA 21. I - 19. II Moguće je da ćete imati malo obaveza, a dosta slobodnog vremena. Zato vas očekuje veoma pozitivan dan! Opušteni ste i ništa vam ne predstavlj­a problem. Pazite na stanje hroničnog umora koje bi moglo da vas prati. Odmorite se.

DEVICA 24. VIII - 23. IX Imate želju da napredujet­e i spremni ste da se posvetite svojim obavezama kako bi to i ostvarili. Ništa vam ne može stati na put kada ste dovoljno odlučni. Mučnina vam stvara manje tegobe. Ne prija vam režim ishrane koji sprovodite.

RIBE 20. II - 20. III Pred vama su manji troškovi, ali generalno ne bi trebalo da imate neke značajne probleme na polju posla. Možete da očekujete da će vam se stanje polako popraviti. Prijala bi vam dijeta. Naredni period je vrlo povoljan za mršavljenj­e.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia