Alo!

Odlični Stojković, OČAJNI PARTIZAN

-

Spartaku bod, Partizanu takođe. Tačnije, ako je pravdi za volju, taj koji je beogradska ekipa odnela s neutralnog terena u Kuli, pripada Vladimiru Stojkoviću. Samo zahvaljuju­ći doskorašnj­em reprezenta­tivcu, crno-beli nisu izgubili od Subotičana (0:0) u utakmici koja, uzgred rečeno, ne zadovoljav­a kriterijum superligaš­kog takmičenja.

Stojković je u 32. minutu znalački sačuvao mrežu u situaciji iz koje suparnik češće pogađa nego promašuje. Da, bio je to penal za nominalnog domaćina, koji Čečarić nije umeo da pretvori u gol. Da je golman i dalje reprezenta­tivnih kvaliteta, uprkos 36. na plećima, Stojković je dokazao i u finišu meča odbranom zicera Dunđerskom.

Ostali izabranici trenera Zorana Mirkovića nisu daleko odmakli od brojke na semaforu koja je označavala učinak gostujuće ekipe. Pokušavali su, doduše, da savladaju Ostojića, ali nulu nisu promenili.

- Razočaran sam. Loše smo ušli u meč, potrošili 45 minuta, a ništa nismo uradili. Drugo poluvreme je bilo bolje, ali opet nismo dali gol. Spartak je odigrao odlično, imao je čak i šansu da pobedi nije Mirković krio nezadovolj­stvo posle meča u Kuli.

Partizan je ovim kiksom pao na četvrto mesto na tabeli Superlige, iza Čukaričkog i Radničkog, a lider Crvena zvezda mu sad beži devet bodova. Ž. V.

 ??  ?? Junak: Vladimir
Stojković odbranio penal
Čečariću
Junak: Vladimir Stojković odbranio penal Čečariću

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia