Alo!

MESI POČINJE OPORAVAK, INTER ŽALI ZBOG POVREDE

-

Lionel Mesi danas započinje oporavak od loma radijalne kosti desne ruke, koji je doživeo preksinoć na utakmici sa Seviljom (4:2) na „Nou kampu“.

Argentinac je, podsećamo, nezgodno pao i slomio ruku, pa je već u 26. minutu trener španskog prvaka Ernesto Valverde bio primoran da izvede iz igre dotad najboljeg pojedinca (asistencij­a i gol).

Najboljeg fudbalera Barselone takođe čekaju dodatni pregledi da bi se precizno utvrdila dužina odsustva s terena, koja se u subotu uveče procenjiva­la na tri sedmice. Da li će to zaista toliko trajati, ostaje da se vidi, tek, ni Mesi ni Katalonci ne žele da se žuri s oporavkom. Trenutno kao dan povratka figurira 11. novembar, kada će Barsa igrati prvenstven­i meč s Betisom, a u najboljem slučaju fudbaler magičnih nogu mogao bi da zaigra pet dana ranije protiv Intera u Ligi šampiona. Prvi duel s milanskim „nero-azurima“, ove srede, moraće da gleda iz lože „Nou kampa“.

„Žao nam je zbog povrede i što ne možemo da se suočimo s vama. Uvek je čast igrati protiv najboljih“, poruka je Intera povređenom kapitenu Barselone.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia