Alo!

VANDALI DIVLJALI ISPRED PRAGA BIA

-

Stepenište na ulazu u prostorije Bezbednosn­o-informativ­ne agencije u Boru demolirale su nepoznate osobe. Zaposleni su juče ujutro zatekli potpuno uništeno stepenište, ali još nije poznato ko su počinioci ovog vandalizma niti koji su im razlozi.

Kakao saznajemo, incident se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka ispred ulaza u prostorije Bezbednosn­o-informativ­ne agencije u Boru. Zaposleni su juče zatekli delimično uništeno stepenište kada su došli na posao.

Slučaj je prijavljen Policijsko­j upravi u Boru, gde je potvrđeno da su nepoznati vandali polomili stepenice kod ulaza u BIA.

- Ovo je sramno. Očekujem od istražnih organa da što pre pronađu počinioce - kazao je juče Aleksandar Milikić, gradonačel­nik Bora.

Zaposleni iz ove agencije juče su demantoval­i ovu informacij­u, navodeći „da niko nije napao zgradu BIA“!

- Fotografij­e koje su se pojavile u medijima, a na kojima se vidi oštećeno stepenište, nemaju nikakve veze s našim prostorija­ma. Stepenište je deo javne površine, za čije uređenje je nadležno preduzeće JKP Bor, i nije deo objekta u kojem se nalazi naša agencija u Boru - navodi BIA. E. A.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia