Alo!

Nisam znala da KU*AC RASTE!

-

Dina Galorini rešila je da otkrije ukućanima vile „Parovi“kako je izgledao njen prvi seks. S obzirom na to da je imala veoma zanimljivu priču, takmičari su je pomno slušali i nisu mogli da veruju šta čuju.

- Sa mojim dragim bivšim mužem Milošem imala sam prvo seksualno iskustvo sa 16 godina. Prvi put je bilo onako, nije baš bilo posebno. Mi smo se i posvađali zbog toga. Posle nekoliko meseci naše veze, kada je on to spomenuo, ja nisam htela i onda je on rekao da mi raskidamo. Ja sam razmišljal­a dva-tri dana i onda sam ga pozvala - započela je Dina, pa je nastavila:

- Trebalo je da dođe do intimnog čina, ali sam ja bila besna na njega jer me je uslovio oko toga. Pred odlazak u diskoteku mi smo se videli da bismo imali seks. Ja sam imala farmerke i on mi je rekao da ih skinem. Ni on nije tada imao iskustva, a meni je bilo veoma neprijatno. Ali, kada smo se skinuli, njemu polni organ nije porastao, ali ja nisam ni znala da treba da poraste. U tom trenutku ja sam bila u šoku šta je to, jer nikada ne bih rekla da to tako izgleda. On je bio ljut jer nije mogao da mu poraste. Posle smo otišli u diskoteku, kad sam ja shvatila da to treba da poraste, jer sam mislila da je to uvek veliko - ispričala je pomalo nepovezano Dina i nasmejala sve u vili „Parova“.

Učesnica „Parova“šokirala gledaoce pričom o seksualnom odnosu sa bivšim mužem

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia