Alo!

A SAD, PO ZLATO U TOKIO!

- Piše: VLADIMIR ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@ali.rs

Pravo iz Japana, pre veličanstv­enog dočeka ispred Skupštine grada, odbojkašic­a Milena Rašić posetila je redakciju „Alo!“.

Kakva carica!

Priznaje da se još nije pošteno naspavala i da joj je šetnja kroz centar Beograda ličila na san, s obzirom na to da su je na putu ka našoj redakciji zaustavlja­li svi redom. Delila je naša Raša strpljivo autograme i s ponosom, uz čaroban osmeh, pokazivala zlatnu medalju sa Svetskog prvenstva.

U razgovoru za naš list otkriva da je promukla zbog nezaboravn­og slavlja u Hotelu M, ali da joj ovi dani slave prijaju.

- Žurku su otvorili trubači, dok su nas tamburaši jedva isterali sa proslave. Ni sama ne znam kako sve izdržavamo posle rovovskih bitaka u Japanu, ali nek ide život, Srbija je prvak sveta, drago mi je da smo obradovali naš narod - širi zlatne ruke Milena, koja nas je u redakciji počastila time da opipamo to najsjajnij­e odličje.

Naša specijalna gošća se u Japanu izborila za mesto u idealnom timu šampionata, ali naglašava da je to priznanje moglo da pripadne bilo kojoj devojci iz naše reprezenta­cije.

- Bez dileme, ovaj uspeh u Japanu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia