Alo!

Ostaćeš bez jezika ako progovoriš

Srpska TV zvezda juče dobila brojne pretnje od fudbalera, ali i političara kojima je podvodila drugarice

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Srpska voditeljka, koja se bavi podvođenje­m starijih drugarica poznatim fudbalerim­a, nakon pisanja „Alo!“, u pravom je paklu.

Kako saznajemo, atraktivna brineta nije mogla da veruje da smo došli do informacij­a da je ona, uprkos svojoj dugogodišn­joj TV karijeri, zapravo madam, te je rešila da se primiri na neko vreme.

- Kada je videla naslovnu

stranu i pročitala tekst, bilo joj je jasno da je razotkrive­na. S obzirom na to da je do sada bila praksa da se ona uvek dođe sa ženama koje podvodi, to će morati da promeni, kako je neko ne bi ocinkario.

Pozvala je klijente sa kojima je trebalo da se vidi i rekla im da će ubuduće samo slati svoje drugarica, a da ona

ima previše obaveza - kaže izvor blizak TV voditeljki. rkos činjenici da ima ku, te da ova priča može da dobije još skandalozn­iji epilog, ona ne želi da odustane od posla madam.

- Njeni klijenti su uglavnom fudbaleri i bogati biznismeni. Bilo je tu i nekoliko političara koji su se najviše uplašili. Od jednog je čak dobila poku sadržine: „Ostaćeš jezika, ako progovoriš“. oruka je jako uplašila – a izvor za „Alo!“. ko su u početku svi bili ni činjenicom da se ona m poslom, ipak su prihi vatili i bez ustezanja počeli da je zovu i zakazuju preko njen seks sa starijim ženama, koje su inače njene drugarice. Ono što je svakako bilo iznenađenj­e za sve jeste činjenica da ona ima dete koje već ide u školu. Međutim, novac joj treba, pa nije želela da odustane od tog posla, čak ni kada su je savetovali neki od prijatelja koji znaju za njene mutne radnje - kaže naš izvor i dodaje da je voditeljka već dobila mnogo poziva zbog teksta u „Alo!“, a najviše od političara koji koriste njene usluge.

- Među političari­ma je bukvalno nastala panika, a čak su joj i pretili. Plaše se da će u nekom trenutku biti obelodanje­no ime voditeljke koja se bavi podvođenje­m, te da će ona nakon toga biti prinuđena da otkrije ko su joj bili klijenti. Međutim, ona im je obećala da do toga neće doći i da će ubuduće novac moći da joj šalju preko žena koje rade za nju, umesto dosadašnje prakse kada je ona pare uzimala nakon završenog posla - kaže naš izvor.

Klijenti se plaše da će u nekom trenutku biti obelodanje­no ime voditeljke koja se bavi podvođenje­m, te da će ona nakon toga biti prinuđena da otkrije njihov identitet

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia