Alo!

„MOLIM SE BOGU D MI SIN OSTANE ŽIV

- Pišu: K. LAZAREVIĆ V. ĐORĐEVIĆ redakcija@alo.rs

Pevač Darko Lazić doživeo je juče ujutru na ulasku u rodni Brestač blizu Pećinaca tešku saobraćajn­u nesreću kada se vraćao iz Šapca, gde je bio kod prijatelja. Nesreća se dogodila u 8.45, a Lazić, prema prvim informacij­ama, nije bio vezan. Zbog kritičnog stanja, Darko je hitno prebačen u KBC „Zemun“, gde su se lekari do zaključenj­a ovog broja borili za njegov život.

Zbog težine povreda, Darko je odmah priključen na aparate, da bi potom bio uveden u veštačku komu. Darko je odmah po prijemu prebačen na intenzivnu negu, jer su mu lekari konstatova­li teške telesne povrede - prelom butne kosti, prelome od petog do devetog rebra, povredu kuka, hematom na glavi, te su konstatova­li i unutrašnje krvarenje, zbog čega nisu mogli da ga operišu. - Lekari nisu smeli da ga uvedu u anesteziju zbog ugruška na plućima. Strahuju, naime, da se neće probuditi, pa su ga priključil­i na aparate i time izazvali veštačku komu, u kojoj će biti sve dok se njegovo stanje dovoljno ne popravi za operaciju. Osim toga, lekari su ga imobilisal­i i fiksirali povređenu nogu. Ceo je u zavojima, a nikoga ne puštaju da ga vidi - ispričao je za „Alo!“izvor iz bolnice.

Sat posle nesreće, oglasio se doktor Dragoš Stojanović, direktor KBC „Zemun“, koji je za „Alo!“rekao:

- U teškom je stanju, životno je ugrožen i to je sve što mogu da kažem - rekao je doktor Stojanović.

Juče tokom dana lekari ni za porodicu nisu imali previše informacij­a, osim što su ih obavestili da će u toku noći uraditi još jedan snimak skenerom i da će budno pratiti Darkovo stanje.

Darkova devojka Marina, tata Mila Bra i b ja v j d „ iš ves Laz zdrav stanju. članova porodice nije im ge da razgovara sa novina samo je njegov otac kratk vio: „Molim se bogu da m ostane živ“.

Inače, Darko je doživeo saobraćajn­u nesreću u ut ujutru dok se vraćao iz Ša u rodni Brestač. Kako „A saznaje, Darkov BMW sl je sa puta u selu Subotište daleko od njegovog rodno stača, a po izlasku na mest će, lekari Hitne pomoći stravičan prizor. Oko smrs tomobila bile su razbacan stvari, koje su od siline ud prevrtanja na krov ispale i travi su ležali kutija cigare nik, flašica vode, ali i delo dok je Darko ležao šest m od olupine.

 ??  ?? Delovi automobila rasuti po njivi na koju je Darko sleteo Devojka Marina vidno uznemirena Darkova majka
Branka
Delovi automobila rasuti po njivi na koju je Darko sleteo Devojka Marina vidno uznemirena Darkova majka Branka

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia