Alo!

MOJ SIN VOLI ŽENE, IMAO IH JE VIŠE OD 100

„Nije što je moj, ali je čist kao suza! Moj sin nije imao nijednu krivičnu prijavu u Srbiji, a sada mu nezakonito ovde sude“, rekao je Vesko Vukotić

- Piše: DANICA ĆURUVIJA danica.curuvija@alo.rs

- Nije što je moj, ali je čist kao suza! Voli lijep život, lijepu garderobu, a u životu je dosad imao najmanje 100 žena! - rekao je na svom izvornom ijekavskom govoru Vesko Vukotić, otac Kotoranina Jovana Jovice Vukotića (38), za koga se spekuliše da je vođa škaljarsko­g klana.

Otac Jovice Vukotića je to rekao ispred zgrade Drugog opštinskog suda u Beogradu, u kojem se njegovom sinu sudi za posedovanj­e lažnog pasoša.

- Ovo je smejurija od pravosuđa! Moj sin nije imao nijednu krivičnu prijavu u Srbiji, a sada mu nezakonito ovde sude - rekao je Vukotić kratko ispred suda.

On je u utorak, 23. oktobra, nekoliko sati bio na suđenju svom sinu, a u sudnici je bila i manekenka Dejana Živković (26), ćerka Radomira Živkovića, srpskog ambasadora u Kongu. Atraktivna brineta je sudiji rekla da suđenje prati kao Vukotićeva „vanbračna žena“. To je bilo njeno prvo zvanično pojavljiva­nje u javnosti od kada je 10. septembra Vukotić uhapšen u turskom letovališt­u Antalija i izručen Srbiji. Do samog početka glavnog pretresa, ona je tvrdila da sa Vukotićem nije u vezi. Ona je 2014. godine, posle raskida sa rukometaše­m Vladimirom Vladom Mandićem, otpočela romansu sa Vukotićem! U

međuvremen­u su raskidali, ali mu se ponovo vratila u zagrljaj nakon veze sa bosanskim teniserom Damirom Džumhurom. Posle Vukotićevo­g hapšenja je tvrdila da s njim nije ni u kakvoj vezi i sve priče je nazivala izmišljoti­nama! Međutim, prekjuče se pojavila u sudu i predstavil­a se kao njegova „vanbračna supruga“. Na kraju pretresa se čak i izljubila sa njim.

Kako „Alo!“saznaje, Vukotić je već imao jedan brak, ali se razveo od prve žene, sa kojom ima decu.

Vukotić je na suđenju rekao da mu lažne optužbe podmeću članovi kriminalne organizaci­je koji stoje iza ubistva njegovog prijatelja, advokata Dragoslava Miše

Ognjanović­a (57). - Stvoren je mit o nekakvom škaljarsko­m klanu i meni kao vođi. Nisam šef nikakvog klana, nisam šef čak ni svojoj ženi i deci. Godinama mi podmeću lažne optužbe, iza kojih stoji kriminalna organizaci­ja koja je počinila brojna krivična dela. Kruna svih krivičnih dela koja je ta organizaci­ja počinila je ubistvo mog prijatelja, advokata Dragoslava Miše Ognjanović­a! rekao je Vukotić.

On je dodao da ga spajaju s nekima iz nekog škaljarsko­g klana, ljudima koje ne poznaje i koji ni po društvenim niti po moralnim normama s njim ne bi mogli ni za sto da sednu.

Vukotić je naveo i da mu je život u opasnosti.

- Moj život je ugrožen, ali o tome mogu da govorim samo ako se ovo suđenje zatvori za javnost - kazao je on.

Jovica Vukotić je u Crnoj Gori bio u braku i ima decu

 ??  ?? Raskidala, pa se mirila sa Vukotićem:
Dejana Živković Jovica i Dejana
„Voli lijep život i lijepu garderobu“:
Vesko Vukotić
Raskidala, pa se mirila sa Vukotićem: Dejana Živković Jovica i Dejana „Voli lijep život i lijepu garderobu“: Vesko Vukotić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia