Alo!

Beba Katja ispala iz sedišta od udara

-

Pop pevačica Nataša Bekvalac doživela je saobraćajn­i udes na izlazu iz Novog Sada, a u trenutku nesreće u automobili su, osim pevačice, bile i njena ćerka Katja i dadilja. Kako „Alo!“saznaje, beba Katja je od siline udarca ispala iz auto-sedišta, ali je, srećom, prošla bez povreda!

Kako „Alo!“saznaje, Bekvalčeva je krenula u Beograd, u Centar za socijalni rad, gde njen bivši suprug Luka Lazukić svake srede viđa dete.

- Nesreća se dogodila na izlazu iz Novog Sada, kada se u automobil kojim je upravljala Nataša zakucao u auto kojim je upravljao bugarski državljani­n. Srećom, niko nije povređen, ali se Nataša uplašila, jer su u autu bile njena ćerka Katja i dadilja. Tresla od šoka i straha, ali je bila dovoljno pribrana da odmah proveri da li su beba i dadilja dobro. Nataša se prepala kada je videla da joj je ćerkica Katja zbog siline udarca ispala iz auto-sedišta i odmah nakon uviđaja ju je odvela u bolnicu na pregled, gde je utvrđeno da je devojčica dobro i da nije povređena kaže izvor blizak pevačici i dodaje da je muškarac koji je udario u Natašin auto pokušao da pobegne sa lica mesta. - Hteo je da se odveze sa lica mesta. Srećom, drugi vozači su ga sprečili u tome. Odmah su pozvali policiju, koja je obavila uviđaj - rekao je naš izvor, a nakon nesreće se oglasila i pevačicina PR služba.

- Natašu je udario bugarski državljani­n, koji na automobilu nije imao retrovizor, pa je zato nije ni video. Na sreću, ona i beba su dobro, niko nije povređen. Policija je obavila uviđaj, a Nataša se nakon toga vratila u svoj stan u Novom Sadu - stajalo je u saopštenju, a kako „Alo!“saznaje, čitava leva strana Natašinog automobila razvaljena je zbog udarca. D. R.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia