Alo!

Bikovićeva devojka gledala njegov seks sa drugom

-

Premijera filma „Južni vetar“održana je u utorak uveče u velikoj dvorani Centra „Sava“. To ostvarenje je već na početku snimanja privuklo veliku pažnju javnosti, kako zbog glumačke ekipe, tako i zbog vrelih scena.

Kada je publika na velikom platnu u nekoliko navrata videla seks između mladih glumaca Miloša Bikovića i Jovane Stojiljkov­ić, nagradila ih je aplauzom, što je izazvalo smeh u sali.

Mladoj glumici provokativ­ne scene nisu nepoznanic­a, budući da ih je snimala i sa glumcem Slavenom Došlom u filmu „Panama“, ali i u filmu „Senke nad Balkanom“sa kolegom Andrijom Kuzmanović­em. Osim eksplicitn­im scenama, Stojiljkov­ićeva je pažnju javnosti privukla i burnom vezom sa košarkašem Bogdanom Bogdanović­em, sada već bivšim dečkom.

Premijera filma „Južni vetar“ okupila je brojne javne ličnosti, a Biković, koji igra jednu od glavnih uloga, među prvima je prošetao crvenim tepihom, ruku pod ruku sa svojom lepšom polovinom, manekenkom Barbarom Tatalović.

Glumci Dragan Bjelogrlić i Žika Todorović došli su odlično raspoložen­i, a posebno ih je radovalo što se pojavio domaći film koji je izazvao toliko interesova­nje publike.

Podsetimo, ostvarenju igra i pokojni glumac Nebojša Glogovac, a to je bila njegova poslednja uloga. O. Konatar

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia