Alo!

JE*AČINA NA TRI NAČINA! KO NIJE JE*AO, TAJ JE GLEDAO!

Petrući, Dorotea Mina i Đekson, Jelena Krunić i Marko i hotel i Marko Miljković overili su krevete, tuš-kabinu

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Seks u „Zadruzi“odavno nije novost, ali tri odnosa za jednu noć dosad se nisu dogodila. Sve se promenilo u noći između utorka i srede, kada su se probudile stare strasti između nekih učesnika, a rodile su se i nove „ljubavi“. Mina i Đekson, Jelena Krunić i Marko Petrući, Dorotea i Marko... Svi oni su imali seks iste noći, a toliko su uživali da uopšte nisu marili za kamere, kao ni za ostale učesnike.

Noć je počela mirno i uobičajeno, zadrugari su se spremali za žurku, a onda je alkohol učinio svoje i pale su prve simpatije, pa prvo vatanje, a onda su i učesnici pali u krevet i prepustili se seksualnim nagonima.

Prvi koji su se prepustili strastima bili su Jelena Krunić i Marko Petrući. Sve je počelo naivno i slatko poljupcima na žurki, ali pola sata kasnije, napaljeni zadrugari nisu mogli da se smire i prebacili su se u krevet. Koliko privlače jedno drugo i koliko su „kliknuli“, govori činjenica da su vatali pod jorganom pred cimerima. Upaljena svetla im nisu smetala, kao ni veliki broj učesnika rijalitija koji su se motali oko kreveta. Napaljeni Petrući je u jednom trenutku samo spustio farmerke i „uzeo“Krunićevu, koja mu je sve vreme tiho šaputala koliko ga želi. Pod jorganom, koji im je često spadao, imali su divlji seks, a uzvici i navijanje njihovih cimera nisu im uopšte smetali, čak se činilo da je to ohrabrilo mladog Marka. Dok su vodili ljubav, svi zadrugari su se skupili oko kreveta, skakali su oko njih i dobacivali, a Mića ih je podržao.

- Ajde, mali, možeš ti to - bodrio ga je Lepi Mića, dok su se drugi kikotali i vrištali.

Dok su ukućani uživali u njihovom seksu, Zerina je bila u krevetu pored njihovog, jela i mrmljala nezadovolj­no, a njena besna faca govorila je više od reči. Seks pred kamerama više nije tabu, ali pred svim cimerima i sa upaljenim svetlima je svakako korak dalje. Dokaz da je njihov seks bio pravi, izneo je u javnost Bora Santana, koji je nekoliko puta skidao njihov pokrivač, a na kraju je zavirio i kratko rekao:

- Stvarno joj ga je gurn’o, video sam iskren je bio Santana.

Podstrek i vetar u leđa za nešto više od poljupca dobio je još jedan Marko. Miljković je vrlo samouveren­o muvao mladu dizajnerku Doroteu, koju je posle žurke odveo u krevet. Dugo su se mazili i ljubili, a publika je i tada sve vreme skandirala. U jednom trenutku, Nataša Moskva došla je da pozdravi drugaricu i poljubila ju je u znak podrške i odobravanj­a. Iako su Marko i Dorotea ljubav vodili znatno tiše nego njihovi prethodnic­i, Bora Santana je došao da proveri da li su i oni stvarno imali seks, te

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia