Alo!

LUNA JE SVIMA PRIČALA DA SU ME SILOVALI!

-

Ljubica Stankov, kontroverz­na učesnica rijalitija „Parovi“, šokirala je takmičare i publiku kada je tokom „Parografa“otkrila da je redovno posećivala svingerske žurke, da je sedam dana bila na psihijatri­jskom lečenju, te da je mesec dana pre ulaska u rijaliti abortirala, ali da je najviše propatila kada je imala 16 godina, jer je tada preživela pokušaj silovanja! U tom periodu, kako je ispričala, Ljubica se družila sa modnom blogerkom Lunom Đogani, koja je svim njihovim prijatelji­ma ispričala šta se Ljubici dešavalo.

- Bila sam u Soko banji, kada je jedan čovek pokušao da me siluje. Vraćala sam se sa bazena, a on je prošao automobilo­m i pitao me da li mi treba prevoz do kuće. Ušla sam u auto, a kada smo stigli do mog stana, pozvao me je na piće. Pristala sam i otišla da se presvučem. Međutim, on je krenuo za mnom, pa mi je odmah stavio nož pod grlo i naredio da se skinem. Počela sam da vičem, a komšije su me čule, pa su pozvale policiju. Mnogo sam se uplašila, išla sam kod psihijatra zbog toga i dugo sam pila lekove za smirenje - ispričala je Ljubica i dodala da je na sve načine pokušavala da se vrati normalnom životu.

- U to vreme sam išla u jednu privatnu školu u Beogradu, a najbolja drugarica mi je bila Luna Đogani. Njoj sam ispričala šta se desilo, a ona to rastrubila po celoj školi. Rekla je: „Ljubica ide kod psihijatra jer su je silovali, ali ne brinite, sada je dobro!“Zbog toga nisam ni išla redovno na nastavu, već bih jednu nedelju bila u školi, a dve-tri sedmice kod kuće - ispričala je Ljubica. S. Andrić

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia